Specialios spalvingų pomidorų salotos
5 (2 įvertinimai)
								3-4  Porcijos
						
								15 min.
						Apie receptą
Ne receptas, o tikra kulinarinė bomba. Nerealiai skanios specialios spalvingų pomidorų salotos. Išvaizda, aromatas, skonis – viskas aukščiausio lygio, o ingredientai prieinami ir nebrangūs. Paprasta, prieinama, pigu ir nerealiai skanu. Pačios skaniausios pomidorų salotos, kokias esu ragavęs.
Paskirtis: Salotų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Įvairių spalvų pomidorai1 kilogramas
- 
													Svogūnų laiškų kekė1 vnt
- 
													Česnakai1 skiltelė
- 
													Druskapagal skonį
- 
													Alyvuogių aliejus3 šaukštai
- 
													Balzamiko actas1 valgomasis šaukštas
- 
													Džiovintas raudonėlis1 žiupsnelis
- 
													Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Iš tokių gražių skirtingų spalvų pomidorų paruošime salotas. 1. Iš tokių gražių skirtingų spalvų pomidorų paruošime salotas.
- 
                                                     2. Pirmiausia turite kruopščiai nuplauti pomidorus ir nupjaustyti jų uodegas. 2. Pirmiausia turite kruopščiai nuplauti pomidorus ir nupjaustyti jų uodegas.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Išpjovę kietą uodegėlių šaknį, kiekvieną pomidorą supjaustykite į 4-8 dalis, priklausomai nuo jo dydžio. 3. Išpjovę kietą uodegėlių šaknį, kiekvieną pomidorą supjaustykite į 4-8 dalis, priklausomai nuo jo dydžio.
- 
                                                     4. Dabar gudrybė: sudėkite pomidorus į kiaurasamtį, pabarstykite druska ir palikite 10-20 minučių. Pomidorai pradės duoti sultis – kad jos neišsilietų veltui, galite jas išsaugoti ir panaudoti gaminant kokį nors kitą patiekalą (tiesiog pakiškite puodą po kiaurasamčiu ir viskas). 4. Dabar gudrybė: sudėkite pomidorus į kiaurasamtį, pabarstykite druska ir palikite 10-20 minučių. Pomidorai pradės duoti sultis – kad jos neišsilietų veltui, galite jas išsaugoti ir panaudoti gaminant kokį nors kitą patiekalą (tiesiog pakiškite puodą po kiaurasamčiu ir viskas).
- 
Reklama
- 
                                                     5. Tuo tarpu svogūnų laiškus supjaustykite plonais žiedais, o česnaką smulkiai supjaustykite. 5. Tuo tarpu svogūnų laiškus supjaustykite plonais žiedais, o česnaką smulkiai supjaustykite.
- 
                                                     6. Sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą ir raudonėlį. 6. Sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą ir raudonėlį.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Aktyviai maišome šluotele minutę - sumaišyti alyvuogių aliejų ir balzamiko actą nėra taip paprasta, todėl reikia pabandyti, antraip marinatas nesigaus skanus. 7. Aktyviai maišome šluotele minutę - sumaišyti alyvuogių aliejų ir balzamiko actą nėra taip paprasta, todėl reikia pabandyti, antraip marinatas nesigaus skanus.
- 
                                                     8. Sumaišykite gautą padažą su svogūnais ir česnakais, o tada sumaišykite su pomidorais, kurie atsikratė sulčių pertekliaus kiaurasamtyje. 8. Sumaišykite gautą padažą su svogūnais ir česnakais, o tada sumaišykite su pomidorais, kurie atsikratė sulčių pertekliaus kiaurasamtyje.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Gerai išmaišykite – ir, tiesą sakant, salotos yra paruoštos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 9. Gerai išmaišykite – ir, tiesą sakant, salotos yra paruoštos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















