Spagečiai su fetos sūriu ir pomidorais
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Greitas ir sotus patiekalas makaronų mėgėjams. Tokius spagečius galite patiekti ir karštus, ir šaltus - jie bus vienodai skanūs. Pomidorai gali būti naudojami bet kokios veislės, vyšniniai pomidorai yra puikūs, jie greitai iškepa. Prieš patiekiant spagečius galima papildomai apibarstyti tarkuotu parmezanu, o petražoles pakeisti bazilikais. Atkreipkite dėmesį į receptą!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Spagečiai200 gramų
-
Pomidorai250 gramų
-
Svogūnai50 gramų
-
Česnakai1 skiltelė
-
Fetos sūris150 gramų
-
Itališkos žolelės1/2 šaukštelio
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Petražolės10 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Svogūną ir česnaką nulupkite, nuplaukite petražoles ir pomidorus, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
-
2. Didelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, jame 2-3 minutes pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką.
-
Reklama
-
3. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, sudėkite į keptuvę, iš karto suberkite itališkas žoleles ir smulkintas petražoles. Švelniai išmaišykite ir troškinkite ant vidutinės ugnies dar minutę ar dvi.
-
4. Spagečius išvirkite pagal instrukciją, ploni spagečiai dažniausiai verdami 4-5 minutes. Sudėkite makaronus į kiaurasamtį, kai tik vanduo nutekės, nedelsdami perkelkite į keptuvę ir viską gerai išmaišykite. Įpilkite maltų pipirų ir šiek tiek jūros druskos.
-
Reklama
-
5. Dabar perkelkite spagečius į dubenį, supjaustykite ant viršaus fetą ir vėl švelniai išmaišykite.
-
6. Patiekdami viską apšlakstykite kvapniu alyvuogių aliejumi ir patiekite iškart. Spagečiai su fetos sūriu ir pomidorais yra paruošti. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama