Šokoladinis raudonojo vyno pyragas

Šokoladinis raudonojo vyno pyragas

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Raudonojo vyno pyragas yra minkštas, drėgnas ir skanus. Šio skanėsto mėgėjams tikrai patiks didelis kiekis šokolado. Nešildykite šokolado masės virš 50 laipsnių, ji yra pakankamai paprasta, tik kad sviestas ir cukrus ištirptų. Šiam pyragui naudojau dviejų rūšių kakavą, todėl pyragas toks tamsus. Galima imti bet kokį vyną, tačiau poskonis priklausys nuo vyno rūšies, todėl rinkitės stipraus aromato neturintį vyną.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Raudonasis vynas
    120 mililitrų
  • Sviestas
    200 gramų
  • Cukrus
    160 gramų
  • Kakavos milteliai
    70 gramų
  • Kvietiniai miltai
    150 gramų
  • Kiaušinis
    4 vnt
  • Kepimo milteliai
    13 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, reikalingus šokoladinio raudonojo vyno pyragui gaminti.
    1. Paruoškite visus ingredientus, reikalingus šokoladinio raudonojo vyno pyragui gaminti.
  • Supilkite vyną į puodą, įpilkite cukraus.
    2. Supilkite vyną į puodą, įpilkite cukraus.
  • Reklama
  • Supilkite kakavą.
    3. Supilkite kakavą.
  • Įpilkite minkšto sviesto. Uždėkite ant silpnos ugnies ir maišydami virkite iki vientisos masės. Nešildykite masės virš 50 laipsnių. Išimk...
    4. Įpilkite minkšto sviesto. Uždėkite ant silpnos ugnies ir maišydami virkite iki vientisos masės. Nešildykite masės virš 50 laipsnių. Išimkite, atvėsinkite ir supilkite į indą 2/3 puodelio.
  • Reklama
  • Persijokite miltus ir suberkite miltus į didžiąją dalį šokolado masės ir išmaišykite iki vientisos masės.
    5. Persijokite miltus ir suberkite miltus į didžiąją dalį šokolado masės ir išmaišykite iki vientisos masės.
  • Į tešlą įmuškite kiaušinius ir išmaišykite.
    6. Į tešlą įmuškite kiaušinius ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Į tešlą supilkite kepimo miltelius ir išmaišykite.
    7. Į tešlą supilkite kepimo miltelius ir išmaišykite.
  • Sutepkite 23 centimetrų kepimo formą augaliniu aliejumi ir pabarstykite šiek tiek miltais. Supilkite tešlą į formą ir šiek tiek pabeldyki...
    8. Sutepkite 23 centimetrų kepimo formą augaliniu aliejumi ir pabarstykite šiek tiek miltais. Supilkite tešlą į formą ir šiek tiek pabeldykite į stalą.
  • Reklama
  • Įdėkite į karštą orkaitę ir kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Išimkite indą iš orkaitės ir palikite 15 minučių. Tada prabady...
    9. Įdėkite į karštą orkaitę ir kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Išimkite indą iš orkaitės ir palikite 15 minučių. Tada prabadykite visą pyrago paviršių.
  • Supilkite atidėtą šokoladą ant pyrago viršaus ir palikite mirkti bent vieną valandą.
    10. Supilkite atidėtą šokoladą ant pyrago viršaus ir palikite mirkti bent vieną valandą.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai