Šokoladinis pyragas su glaistu

Šokoladinis pyragas su glaistu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Šokolado ir tiesiog saldumynų mėgėjai, nepraleiskite šio šaunaus ir visiškai nesudėtingo recepto! Nuostabi naminio kepimo versija, skani ir patraukli, norėčiau pasiūlyti įsidėmėti. Viskas apie pyragą yra labai paprasta ir aišku. Ir tada yra du variantai: galite iškepti vieną pyragą ir perpjauti jį per pusę, arba galite padalinti tešlą ir padaryti du atskirus pyragus. Be glajaus ir cukraus pudros, šiam pyragui papuošti puikiai tiks šviežios uogos ar vaisiai.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    140 gramų
  • Kakava
    65 gramai
  • Sviestas
    85 gramai
  • Druska ir kepimo milteliai
    žiupsnelis
  • Cukrus
    1 stiklinė (galite naudoti baltą ir rudą per pusę)
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kefyras
    150 mililitrų
  • Vanilės ekstraktas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo
    40 mililitrų (glazūra)
  • Kakava
    20 gramų (glazūra)
  • Sviestas
    110 gramų (glazūra)
  • Šokoladas
    150 gramų (glazūra)
  • Cukraus pudra
    1 šaukštas (glazūra)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Abiejų rūšių cukrų sumaišykite su minkštu sviestu ir išplakite.
    2. Abiejų rūšių cukrų sumaišykite su minkštu sviestu ir išplakite.
  • Reklama
  • Įmuškite kiaušinius ir įpilkite vanilės ekstrakto.
    3. Įmuškite kiaušinius ir įpilkite vanilės ekstrakto.
  • Atskirai sumaišykite miltus, kakavą, druską ir kepimo miltelius. Išmaišykite ir suberkite sausus ingredientus.
    4. Atskirai sumaišykite miltus, kakavą, druską ir kepimo miltelius. Išmaišykite ir suberkite sausus ingredientus.
  • Reklama
  • Supilkite kefyrą ir viską išmaišykite, kad tešla būtų vienalytė ir be gumuliukų.
    5. Supilkite kefyrą ir viską išmaišykite, kad tešla būtų vienalytė ir be gumuliukų.
  • Tešlą padalinkite per pusę, kiekvieną dalį supilkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą arba kepimo popieriumi išklotą formą. Pyra...
    6. Tešlą padalinkite per pusę, kiekvieną dalį supilkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą arba kepimo popieriumi išklotą formą. Pyragą dėkite kepti 180 laipsnių kampu 20-25 minutes.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti glajų, kakavą užpilkite karštu vandeniu ir išmaišykite.
    7. Norėdami paruošti glajų, kakavą užpilkite karštu vandeniu ir išmaišykite.
  • Sviestą išplakti su cukraus pudra iki purumo. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą.
    8. Sviestą išplakti su cukraus pudra iki purumo. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą.
  • Reklama
  • Sumaišykite visus ingredientus ir išplakite.
    9. Sumaišykite visus ingredientus ir išplakite.
  • Ant pyrago uždėkite šiek tiek glajaus ir paskleiskite lygiu sluoksniu.
    10. Ant pyrago uždėkite šiek tiek glajaus ir paskleiskite lygiu sluoksniu.
  • Reklama
  • Ant viršaus atsargiai uždėkite antrą pyrago sluoksnį ir visas pyrago puses aptepkite glaistu.
    11. Ant viršaus atsargiai uždėkite antrą pyrago sluoksnį ir visas pyrago puses aptepkite glaistu.
  • Jei norite, šokoladinį pyrago glaistą pabarstykite trupučiu cukraus pudros. Skanaus!
    12. Jei norite, šokoladinį pyrago glaistą pabarstykite trupučiu cukraus pudros. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai