Šokoladiniai ledai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
6 val.
Apie receptą
Šie šokoladiniai ledai daug kartų skanesni nei parduotuvėje pirktas desertas. Paruošti šiuos ledus labai paprasta, svarbiausia pasirinkti kokybiškus, patikrintus ingredientus. Šie ledai puikiai užšąla be menkiausios kristalizacijos ir turi lygią kreminę struktūrą. Būtinai išbandykite šokoladinius ledus pagal šį receptą!
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas150 mililitrų
-
Šokoladas90 gramų (juodas, be įdaro)
-
Grietinėlė500 mililitrų (33~35% riebumo)
-
Cukraus pudra50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Padėkite metalinį dubenį ant puodo su vandeniu, kad dugnas nesiliestų su vandeniu, į dubenį supilkite pieną, sudėkite gabalėliais susmulkintą šokoladą, viską uždėkite ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
3. Ištirpinkite šokoladą įkaitintame piene, kol visiškai ištirps ir gausite vienalytę masę.
-
4. Riebią grietinėlę supilkite į didelį dubenį ir plakite mikseriu iki kreminės masės.
-
Reklama
-
5. Šokolado mišinį supilkite į plaktą grietinėlę.
-
6. Viską maišykite šluotele, kol gausis vienalytė masė.
-
Reklama
-
7. Šį kreminį šokoladinį mišinį sudėkite į plastikinius indus ir padėkite į šaldiklį 4-6 valandoms. Per tą laiką mišinį keletą kartų pamaišykite šaukštu, kad tolygiai užšaltų.
-
8. Gatavus ledus patiekite gražiuose dubenėliuose, apibarsčius tarkuotu šokoladu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama