Sodrūs varškės pyragaičiai su ryžių miltais orkaitėje
5 (2 įvertinimai)
2-3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Šiandien kepsime varškės pyragaičius orkaitėje su ryžių miltais. Dažniausiai varškės pyragaičiai kepami keptuvėje, tačiau ne mažiau skanūs būna ir garuose ar orkaitėje kepti. Varškės pyragaičiai yra minkšti ir skanūs! Man labai patinka šis receptas! Skanu, paprasta, sveika ir greita!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė400 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Ryžių miltai2~3 šaukštai
-
Cukrus1~2 šaukštai
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Vanilinaspagal skonį
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Varškę naudokite kuo sausesnę, tada pyragėlių struktūra gausis tankesnė ir reikės mažiau miltų.
-
2. Į tinkamą dubenį suberkite varškę, įberkite cukraus ir druskos. Masę sutrinkite šakute iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Įmuškite kiaušinius ir vėl gerai išmaišykite.
-
4. Suberkite ryžių miltus, kepimo miltelius ir vanilę. Varškės masę gerai išmaišyti.
-
Reklama
-
5. Šiek tiek drėgnomis rankomis suformuokite apvalius rutuliukus ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Dėti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
-
6. Išimkite iškepusius sūrio pyragėlius iš orkaitės. Jie turėtų šiek tiek ruduoti.
-
Reklama
-
7. Patiekite šiltus su grietine, medumi, uogiene ir uogomis. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama