Sodrūs varškės pyragaičiai su ryžių miltais orkaitėje

Sodrūs varškės pyragaičiai su ryžių miltais orkaitėje

5 (2 įvertinimai)

2-3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šiandien kepsime varškės pyragaičius orkaitėje su ryžių miltais. Dažniausiai varškės pyragaičiai kepami keptuvėje, tačiau ne mažiau skanūs būna ir garuose ar orkaitėje kepti. Varškės pyragaičiai yra minkšti ir skanūs! Man labai patinka šis receptas! Skanu, paprasta, sveika ir greita!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    400 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Ryžių miltai
    2~3 šaukštai
  • Cukrus
    1~2 šaukštai
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinas
    pagal skonį
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Varškę naudokite kuo sausesnę, tada pyragėlių  struktūra gausis tankesnė ir reikės mažiau miltų.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Varškę naudokite kuo sausesnę, tada pyragėlių struktūra gausis tankesnė ir reikės mažiau miltų.
  • Į tinkamą dubenį suberkite varškę, įberkite cukraus ir druskos. Masę sutrinkite šakute iki vientisos masės.
    2. Į tinkamą dubenį suberkite varškę, įberkite cukraus ir druskos. Masę sutrinkite šakute iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Įmuškite kiaušinius ir vėl gerai išmaišykite.
    3. Įmuškite kiaušinius ir vėl gerai išmaišykite.
  • Suberkite ryžių miltus, kepimo miltelius ir vanilę. Varškės masę gerai išmaišyti.
    4. Suberkite ryžių miltus, kepimo miltelius ir vanilę. Varškės masę gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Šiek tiek drėgnomis rankomis suformuokite apvalius rutuliukus ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Dėti į iki 190 laipsnių į...
    5. Šiek tiek drėgnomis rankomis suformuokite apvalius rutuliukus ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Dėti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
  • Išimkite iškepusius sūrio pyragėlius iš orkaitės. Jie turėtų šiek tiek ruduoti.
    6. Išimkite iškepusius sūrio pyragėlius iš orkaitės. Jie turėtų šiek tiek ruduoti.
  • Reklama
  • Patiekite šiltus su grietine, medumi, uogiene ir uogomis. Skanaus!
    7. Patiekite šiltus su grietine, medumi, uogiene ir uogomis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai