Slyvų pyragas su varške

Slyvų pyragas su varške

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Ši parinktis yra viena iš paprasčiausių, visi ingredientai yra prieinami. Taigi jums bus įdomu sužinoti, kaip iškepti slyvų pyragą. Pagrindinis jo bruožas yra varškė sudėtyje. Rezultatas – neįtikėtinai minkšta tekstūra su sultingu įdaru, derinamu su trapia tešla.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Slyvos
    500~700 gramų
  • Varškė
    250 gramų
  • Miltai
    250 gramų
  • Sviestas
    170 gramų
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Kiaušiniai
    3 vnt (1 vnt
  • Cukrus
    180 gramų (80 g
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šaltą sviestą sumaišykite su išsijotais miltais ir cukrumi.
    1. Šaltą sviestą sumaišykite su išsijotais miltais ir cukrumi.
  • Tada įmuškite kiaušinį ir minkykite tešlą.
    2. Tada įmuškite kiaušinį ir minkykite tešlą.
  • Reklama
  • Tešlą uždenkite plėvele. Palikite šaldytuve 30 minučių.
    3. Tešlą uždenkite plėvele. Palikite šaldytuve 30 minučių.
  • Kol kas paruoškite įdarą. Sumaišykite kiaušinius su cukrumi.
    4. Kol kas paruoškite įdarą. Sumaišykite kiaušinius su cukrumi.
  • Reklama
  • Tada sudėkite grietinę ir varškę. Viską gerai išmaišyti.
    5. Tada sudėkite grietinę ir varškę. Viską gerai išmaišyti.
  • Slyvas nuplaukite. Supjaustykite jas per pusę ir pašalinkite kauliukus.
    6. Slyvas nuplaukite. Supjaustykite jas per pusę ir pašalinkite kauliukus.
  • Reklama
  • Kepimo formą ištepkite aliejumi. Tešlą dėkite ant dugno, padarykite šonus.
    7. Kepimo formą ištepkite aliejumi. Tešlą dėkite ant dugno, padarykite šonus.
  • Supilkite įdarą, tada sudėkite slyvas, paskirstykite varškės masėje.
    8. Supilkite įdarą, tada sudėkite slyvas, paskirstykite varškės masėje.
  • Reklama
  • Kepkite pyragą 40 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Skanaus!
    9. Kepkite pyragą 40 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai