Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su rikota ir špinatais

Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su rikota ir špinatais

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Paruoškime skanius ir auksinės spalvos sluoksniuotos tešlos pyragėlius su rikota ir špinatais. Šie pyragėliai yra puikus pasirinkimas pusryčiams, taip pat galite juos pasiimti su savimi kaip užkandį. Atkreipkite dėmesį į receptą! Špinatai gali būti švieži arba šaldyti. Šviežius špinatus geriau iš pradžių keletą minučių troškinti keptuvėje. Rikotos sūris puikiai dera su špinatais pagal skonį. Paruošta sluoksniuota tešla labai supaprastina visą gaminimo procesą. Sluoksniuotus pyragus galite patiekti su arbata ar puodeliu kavos.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Špinatai
    100 gramų (troškinti)
  • Rikota
    150 gramų
  • Sluoksniuota tešla
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Iškeptus špinatus sumaišykite su rikota ir sutrinkite trintuvu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
    2. Iškeptus špinatus sumaišykite su rikota ir sutrinkite trintuvu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Sluoksniuotą tešlą šiek tiek iškočiokite ir supjaustykite stačiakampiais. Vienoje pusėje padarykite pjūvius, kaip parodyta nuotraukoje.
    3. Sluoksniuotą tešlą šiek tiek iškočiokite ir supjaustykite stačiakampiais. Vienoje pusėje padarykite pjūvius, kaip parodyta nuotraukoje.
  • Paruoštą įdarą dėkite ant pusės kiekvieno gabalėlio.
    4. Paruoštą įdarą dėkite ant pusės kiekvieno gabalėlio.
  • Reklama
  • Uždenkite įdarą kita tešlos puse ir kraštus pritvirtinkite šakute.
    5. Uždenkite įdarą kita tešlos puse ir kraštus pritvirtinkite šakute.
  • Sluoksniuotus pyragėlius aptepkite plaktu tryniu ir, jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis.
    6. Sluoksniuotus pyragėlius aptepkite plaktu tryniu ir, jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis.
  • Reklama
  • Pyragėlius kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25 minutes.
    7. Pyragėlius kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25 minutes.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai