Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su rikota ir špinatais
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Paruoškime skanius ir auksinės spalvos sluoksniuotos tešlos pyragėlius su rikota ir špinatais. Šie pyragėliai yra puikus pasirinkimas pusryčiams, taip pat galite juos pasiimti su savimi kaip užkandį. Atkreipkite dėmesį į receptą! Špinatai gali būti švieži arba šaldyti. Šviežius špinatus geriau iš pradžių keletą minučių troškinti keptuvėje. Rikotos sūris puikiai dera su špinatais pagal skonį. Paruošta sluoksniuota tešla labai supaprastina visą gaminimo procesą. Sluoksniuotus pyragus galite patiekti su arbata ar puodeliu kavos.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Špinatai100 gramų (troškinti)
-
Rikota150 gramų
-
Sluoksniuota tešla200 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Aliejus1 šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Iškeptus špinatus sumaišykite su rikota ir sutrinkite trintuvu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
3. Sluoksniuotą tešlą šiek tiek iškočiokite ir supjaustykite stačiakampiais. Vienoje pusėje padarykite pjūvius, kaip parodyta nuotraukoje.
-
4. Paruoštą įdarą dėkite ant pusės kiekvieno gabalėlio.
-
Reklama
-
5. Uždenkite įdarą kita tešlos puse ir kraštus pritvirtinkite šakute.
-
6. Sluoksniuotus pyragėlius aptepkite plaktu tryniu ir, jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis.
-
Reklama
-
7. Pyragėlius kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25 minutes.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama