Sluoksniuotos salotos su tunu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Salotas paruošti gana paprasta, tačiau ant stalo atrodo labai įspūdingai. Visi produktai salotose harmoningai dera vienas su kitu pagal skonį. Rinkitės saldžiarūgščio skonio obuolius. Galite šiek tiek pakeisti ingredientų proporcijas pagal savo skonį.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Vaisiai /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Obuolys1 vnt
-
Sūris100 gramų (kietas)
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Raudonieji kopūstaipagal poreikį (dekoravimui)
-
Majonezas50 gramų
-
Svogūnas1 vnt
-
Konservuotas tunas280 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite ir nulupkite. Svogūną nulupkite ir nuplaukite šaltame vandenyje.
-
Reklama
-
3. Salotas išdėliosime sluoksniais į žiedą. Pirmasis sluoksnis pagamintas iš tarkuotų kiaušinių baltymų. Šį ir visus kitus sluoksnius patepkite trupučiu majonezo.
-
4. Tuną nusausinkite, sutrinkite šakute ir dėkite kaip kitą sluoksnį.
-
Reklama
-
5. Ant žuvies uždėkite smulkiai supjaustytą svogūną.
-
6. Obuolius nulupkite ir sutarkuokite. Paskleiskite sluoksnį obuolių.
-
Reklama
-
7. Tada sudėkite tarkuotą sūrį.
-
8. O paskutinis sluoksnis – tarkuoti kiaušinių tryniai.
-
Reklama
-
9. Atsargiai išimkite gatavas salotas iš žiedo.
-
10. Papuoškite salotas chrizantemos žiedu. Jis gali būti pagamintas iš raudonųjų kopūstų.
-
Reklama
-
11. Salotos paruoštos!
-
12. Salotas galima patiekti iš karto.
-
13. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama