Sluoksniuotos salotos su krabų lazdelėmis
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Salotos „Švelnumas“ su krabų lazdelėmis visiškai pateisina savo pavadinimą, nes visi ingredientai sukuria tikrai subtilų, nepakartojamą skonį, o sūris su svogūnų laiškais – lengvą pikantišką natą. Salotos "Švelnumas" yra gana populiarios ir turi pelnytą šlovę tarp gurmanų. Sudedamųjų dalių sudėtis yra prieinama ir paprasta. Ypatingo, subtilaus skonio suteikia kiaušiniai su bulvėmis ir krabų lazdelėmis, kuriuos papildo kreminė kieto sūrio nata su lengvu pikantiškumu. Ir šiek tiek aštrių svogūnų laiškų. Apskritai tai yra subtilus skonio diapazonas, kuris visiškai atitinka savo pavadinimą ir papuoš bet kokį šventinį stalą.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krabų lazdelės200 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Svogūnų laiškai20 gramų
-
Kietasis sūris70 gramų
-
Bulvės2 vnt
-
Majonezas80 gramų
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Bulves nuplaukite, išvirkite pasūdytame vandenyje. Atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite.
-
Reklama
-
3. Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite. Sutarkuokite kaip bulvę.
-
4. Nuplaukite žalią svogūną ir smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
5. Sutarkuokite kietąjį sūrį, kaip ir kitus ingredientus.
-
6. Iš pakuotės išimkite krabų lazdeles ir smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
7. Salotas išdėliokite sluoksniais, naudodami konditerinį žiedą. Pirmas sluoksnis – bulvės, antras – kiaušiniai, trečias – svogūnų laiškai, ketvirtas – krabų lazdelės ir paskutinis sluoksnis – tarkuotas sūris. Visus sluoksnius sutepkite majonezu. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama