Sluoksniuotos grybų salotos
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Sluoksniuotos grybų salotos pakeis jūsų įprastas mėgstamas salotas. Paprastas produktų rinkinys – ir naujas patiekalas jau ant jūsų stalo! Perskaitykite receptą ir gaminkite! Grybų salotos papuoš ne tik Jūsų kasdienį, bet ir šventinį meniu. Nepaisant to, kad jos yra sluoksniuotos, galite lengvai pakeisti jų formą ir dizainą! Į savo receptų dėžutę pridėkite dar vieną patiekalą.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Bulvės2 vnt
-
Grybai300 gramų (bet kokie)
-
Marinuoti agurkai3 vnt
-
Sūris100 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Majonezas4 šaukštai
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai (kepimui)
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves ir kiaušinius išvirkite, o tuo tarpu alyvuogių aliejuje apkepkite grybus (naudojau voveraites), kol išgaruos visas skystis.
-
2. Kai skystis išgaruos, į grybus suberkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Druska ir pipirai pagal skonį. Pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos.
-
Reklama
-
3. Paruoštus grybus dėkite ant salotų dubens dugno.
-
4. Išvirtas bulves atvėsinkite ir sutarkuokite stambia tarka ant grybų sluoksnio. Sutepkite majonezu.
-
Reklama
-
5. Agurkus taip pat sutarkuokite stambia tarka ir išspauskite skysčio perteklių. Ant bulvių uždėkite sluoksnį.
-
6. Tada nulupkite kiaušinius ir sutarkuokite juos stambia tarka. Dėkite ant raugintų agurkų sluoksnio ir aptepkite majonezu.
-
Reklama
-
7. Sūrį stambiai sutarkuokite kaip paskutinį sluoksnį.
-
8. Salotos paruoštos! Galite leisti salotoms pastovėti arba patiekti iš karto. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama