Skumbrė karštame marinate
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
5 val.
Apie receptą
Jeigu nepasitikite parduotuvėje pirktos marinuotos žuvies kokybe, pasigaminkite skumbrę karštame marinate patys. Ji gaunasi nepaprastai minkšta, pikantiška ir labai skani. Rekomenduoju šį receptą! Tokia skumbrė paruošta vartoti jau po 4-5 valandų nuo paruošimo, tačiau, kad ji gerai įsigertų, palikite marinate per naktį. Jei mėgstate mažai sūdytą žuvį, šiek tiek sumažinkite druskos kiekį ir į marinatą įberkite cukraus.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Skumbrė1 vnt
-
Vanduo1 litras
-
Druska2 šaukštai
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Actas2 šaukštai
-
Svogūnas1 vnt
-
Lauro lapas1 vnt
-
Pipirų mišinys1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Žuvį nuplaukite, nulupkite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. -
2. Nulupkite svogūną, supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į indo dugną, kuriame marinuosite žuvį. -
Reklama
-
3. Skumbrę supjaustykite porcijomis, pašalindami galvą ir uodegą. -
4. Marinui paruošti į vandenį įberkite druskos, pipirų, įpilkite aliejaus ir įdėkite lauro lapą. Užvirinkite. -
Reklama
-
5. Įpilkite actą ir po minutės nukelkite nuo ugnies. -
6. Užpilkite skumbrę karštu marinatu. Atvėsusią uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą. -
Reklama
-
7. Paruoštą žuvį rekomenduoju ragauti po 4-5 val.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama




















