Skrebučiai su krapais ir česnaku
3 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Nieko nėra lengviau nei gaminti skrebučius. Tokius skrebučius pasigamintu net visiškai nepatyrusi šeimininkė. Krapų ir česnakų skrebučius pagaminti labai paprasta. Kad būtų sočiau, galite patiekti su šonine ar kumpiu. Pasiruoškite sveikatai!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Batonas1 vnt
-
Kiaušiniai1~2 vnt
-
Pienas150 mililitrų
-
Krapai10 gramų
-
Česnakai1 skiltelė
-
Druska1 žiupsnelis
-
Rafinuotas saulėgrąžų aliejus30 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Batoną supjaustykite griežinėliais.
-
2. Į lėkštę įmuškite kiaušinį.
-
Reklama
-
3. Kiaušinį lengvai išplakite kaip omletui.
-
4. Supilkite pieną ir įberkite žiupsnelį druskos.
-
Reklama
-
5. Smulkiai supjaustykite krapus ir sudėkite į dubenį su kiaušiniu ir pienu.
-
6. Viską išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Į paruoštą mišinį iš abiejų pusių pamerkite batono riekeles.
-
8. Įdėkite į karštą keptuvę su rafinuotu saulėgrąžų aliejumi.
-
Reklama
-
9. Apkepkite skrebučius iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
-10. Dar karštus skrebučius įtrinkite česnaku. Nors tai nėra būtina.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama