Skanūs varškėčiai orkaitėje
4 (11 įvertinimai)
3 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Pasilepinkite pačiais subtiliausiais varškėčiais orkaitėje! Kalorijų bus mažiau, o skonis, mano nuomone, dar geresnis! Žinoma, gali atrodyti, kad šis varškėčių gaminimo orkaitėje receptas jūsų laiko nė kiek netaupo – keptuvėje, sako, bus greičiau. Nesiginčysiu, bet jei gaminsite visai šeimai, pavargsite stovėti prie keptuvės! Ir patikėkite, varškėčiai yra tokie skanūs, kad geriau paruošti priedą iš anksto. Šių varškėčių galite valgyti daug – jie tiesiog tirpsta burnoje!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė400 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Cukrus3 šaukštai
-
Manų kruopos2 šaukštai
-
Soda1 žiupsnelis
-
Miltai5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Miltus persijokite. Dabar dubenyje įmuškite du baltymus ir vieną trynį. Atskirkite trynį ir atidėkite varškėčiams sutepti.
-
2. Suberkite visus sausus ingredientus – miltus, manų kruopas, sodą (gesintą), ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Pridėti varškės.
-
Reklama
-
3. Iš gautos tešlos suformuokite rutuliukus, šiek tiek paplokite iš abiejų pusių ir dėkite ant kepimo skardos.
-
4. Likusį trynį lengvai išplakite šakute ir aptepkite juo varškėčius. Kepame 20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
-
Reklama
-
5. Varškėčius patiekite su grietine, šviežiomis uogomis ar vaisiais, kuo tik širdis geidžia. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (11 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama