Skanus štrudelis su uogiene
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Ar tekę išbandyti štrudelį su uogiene ir graikiniais riešutais? Norėdami paruošti įdarą, galite naudoti visiškai bet kokią uogienę. Puikiai tinka vaisių uogienė. Galima pridėti graikinių arba žemės riešutų, pagal skonį.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai2 stiklinės
-
Kefyras100 mililitrų
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Druska1 žiupsnelis
-
Soda1/2 šaukštelio
-
Graikiniai riešutai100 gramų
-
Uogienė2~3 šaukštai (bet kokia turim/patinkanti)
-
Cukraus pudra2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Į dubenį supilkite šiltą kefyrą, įberkite druskos, cukraus, sodos ir viską gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Supilkite augalinį aliejų, įpilkite miltų.
-
4. Užminkykite tešlą. Padėkite ją ant silikoninio kilimėlio (jei turite).
-
Reklama
-
5. Iškučiokite.
-
6. Sutepkite uogiene ir ant viršaus uždėkite graikinius riešutus ar kitus jums patinkančius.
-
Reklama
-
7. Sluoksnį gražiai suvyniokite į ritinį ir perkelkite į kepimo skardą.
-
8. Siųskite štrudelį į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių, 25-35 minutes.
-
Reklama
-
9. Jei norite galite pagardinti cukraus pudra. Štrudelis paruoštas! Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama