Skanūs makaronai su malta mėsa

Skanūs makaronai su malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Makaronai populiarūs ne tik Italijoje, bet ir toli už jos sienų. Jie ypač populiarūs Amerikoje, skanūs ir paprasti. Taigi, paskaitykite, kaip išvirti skanius makaronus su malta mėsa. Naudokite šiuos mažus makaronus. Patiekalą pagaminsite vos per 20-30 minučių, o tai labai patogu. Makaronai su malta mėsa yra skanūs, sotūs, nebrangūs, o pagaminti juos nesunku. Maltą mėsą su padažu galima pasigaminti iš anksto, o vėliau sumaišyti su virtais makaronais. Patiekite šį patiekalą iškart po paruošimo.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Makaronai
    2 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštas
  • Malta jautiena
    480 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Čili dribsniai
    1 žiupsnelis
  • Pomidorai
    600~700 gramų (gali būti švieži arba konservuoti)
  • Worcestershire padažas
    2 šaukštai
  • Petražolės
    0.5 sija
  • Druska, malti pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, faršą dėkite tik ant gerai įkaitinto paviršiaus, kepkite, kol suminkštės. Makaronus išvirkite pas...
    1. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, faršą dėkite tik ant gerai įkaitinto paviršiaus, kepkite, kol suminkštės. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, nusausinkite juos sietelyje.
  • Smulkiai supjaustykite svogūną, sudėkite beveik į gatavą faršą, kepkite 5-6 minutes.
    2. Smulkiai supjaustykite svogūną, sudėkite beveik į gatavą faršą, kepkite 5-6 minutes.
  • Reklama
  • Įberkite druskos, maltų pipirų, čili dribsnių, vorčesterio padažo. Smulkiai supjaustykite sultingus pomidorus. Dėkite juos prie mėsos, iš...
    3. Įberkite druskos, maltų pipirų, čili dribsnių, vorčesterio padažo. Smulkiai supjaustykite sultingus pomidorus. Dėkite juos prie mėsos, išmaišykite ir viską troškinkite apie 5-7 minutes.
  • Išvirusius makaronus suberkite į padažą, išmaišykite, suberkite žalumynus ir troškinkite kelias minutes.
    4. Išvirusius makaronus suberkite į padažą, išmaišykite, suberkite žalumynus ir troškinkite kelias minutes.
  • Reklama
  • Patiekalą patiekite iškart po paruošimo. Gero apetito!
    5. Patiekalą patiekite iškart po paruošimo. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai