Skanūs makaronai su malta mėsa
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Makaronai populiarūs ne tik Italijoje, bet ir toli už jos sienų. Jie ypač populiarūs Amerikoje, skanūs ir paprasti. Taigi, paskaitykite, kaip išvirti skanius makaronus su malta mėsa. Naudokite šiuos mažus makaronus. Patiekalą pagaminsite vos per 20-30 minučių, o tai labai patogu. Makaronai su malta mėsa yra skanūs, sotūs, nebrangūs, o pagaminti juos nesunku. Maltą mėsą su padažu galima pasigaminti iš anksto, o vėliau sumaišyti su virtais makaronais. Patiekite šį patiekalą iškart po paruošimo.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Makaronai2 stiklinės
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas
-
Malta jautiena480 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Čili dribsniai1 žiupsnelis
-
Pomidorai600~700 gramų (gali būti švieži arba konservuoti)
-
Worcestershire padažas2 šaukštai
-
Petražolės0.5 sija
-
Druska, malti pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, faršą dėkite tik ant gerai įkaitinto paviršiaus, kepkite, kol suminkštės. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, nusausinkite juos sietelyje.
-
2. Smulkiai supjaustykite svogūną, sudėkite beveik į gatavą faršą, kepkite 5-6 minutes.
-
Reklama
-
3. Įberkite druskos, maltų pipirų, čili dribsnių, vorčesterio padažo. Smulkiai supjaustykite sultingus pomidorus. Dėkite juos prie mėsos, išmaišykite ir viską troškinkite apie 5-7 minutes.
-
4. Išvirusius makaronus suberkite į padažą, išmaišykite, suberkite žalumynus ir troškinkite kelias minutes.
-
Reklama
-
5. Patiekalą patiekite iškart po paruošimo. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama