Varškės keksas su razinomis

Varškės keksas su razinomis

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 15 min.

Apie receptą

Jei į tešlą dedate varškės, ji tiesiog turi būti minkšta. Ir dauguma žmonių mėgsta kepinius su šia savybe. Štai kodėl šis keksas dažnai puikuojasi ant mano stalo. Šis receptas yra vienas iš mano mėgstamiausių. Paprastai renkuosi lengvus ir paprastus variantus, kurie suteikia klasikinį, pažįstamą skonį. Taigi, siūlau išmokti kepti varškės keksą. Visi ingredientai yra pažįstami ir mėgstami. Razinos yra puikus priedas, bet taip pat galite pridėti cukruotų vaisių.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Riebi varškė
    270 gramų
  • Cukrus
    250 gramų
  • Margarinas
    150 gramų
  • Razinos
    100 gramų
  • Kvietiniai miltai
    300 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 vnt (pakelis)
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Minkštą margariną išplakite su cukrumi ir vanile. Tada sudėkite varškę. Dar kartą išmaišykite.
    1. Minkštą margariną išplakite su cukrumi ir vanile. Tada sudėkite varškę. Dar kartą išmaišykite.
  • Tada įmuškite kiaušinius. Gautą mišinį gerai išplakite.
    2. Tada įmuškite kiaušinius. Gautą mišinį gerai išplakite.
  • Reklama
  • Tada persijokite miltus ir kepimo miltelius. Galiausiai suberkite nuplautas ir nusausintas razinas. Užmaišykite minkštą tešlą.
    3. Tada persijokite miltus ir kepimo miltelius. Galiausiai suberkite nuplautas ir nusausintas razinas. Užmaišykite minkštą tešlą.
  • Po to kepimo formą pripildykite tešla iki 2/3 jos tūrio.
    4. Po to kepimo formą pripildykite tešla iki 2/3 jos tūrio.
  • Reklama
  • Kepkite keksą 170 laipsnių temperatūroje 1 valandą. Skanaus!
    5. Kepkite keksą 170 laipsnių temperatūroje 1 valandą. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai