Varškės keksas su razinomis
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val. 15 min.
Apie receptą
Jei į tešlą dedate varškės, ji tiesiog turi būti minkšta. Ir dauguma žmonių mėgsta kepinius su šia savybe. Štai kodėl šis keksas dažnai puikuojasi ant mano stalo. Šis receptas yra vienas iš mano mėgstamiausių. Paprastai renkuosi lengvus ir paprastus variantus, kurie suteikia klasikinį, pažįstamą skonį. Taigi, siūlau išmokti kepti varškės keksą. Visi ingredientai yra pažįstami ir mėgstami. Razinos yra puikus priedas, bet taip pat galite pridėti cukruotų vaisių.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Riebi varškė270 gramų
-
Cukrus250 gramų
-
Margarinas150 gramų
-
Razinos100 gramų
-
Kvietiniai miltai300 gramų
-
Kepimo milteliai1 vnt (pakelis)
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Vanilinas1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Minkštą margariną išplakite su cukrumi ir vanile. Tada sudėkite varškę. Dar kartą išmaišykite.
-
2. Tada įmuškite kiaušinius. Gautą mišinį gerai išplakite.
-
Reklama
-
3. Tada persijokite miltus ir kepimo miltelius. Galiausiai suberkite nuplautas ir nusausintas razinas. Užmaišykite minkštą tešlą.
-
4. Po to kepimo formą pripildykite tešla iki 2/3 jos tūrio.
-
Reklama
-
5. Kepkite keksą 170 laipsnių temperatūroje 1 valandą. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama