Skanus kepenėlių paštetas

Skanus kepenėlių paštetas

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
8 val.

Apie receptą

Ar jums reikia paprasto ir originalaus skanaus kepenėlių pašteto recepto? Jis yra priešais jus. Lengvas citrusinis aromatas, išskirtinis subtilus skonis ir paprastas paruošimas... paštetas puikiai tiks bet kokiai progai. Kiekvienas šefas turi savo firminį pašteto receptą. Noriu papasakoti, kaip pasigaminti skanų kepenėlių paštetą. Jį paruošti labai paprasta ir lengva, o rezultatas pranoksta visus lūkesčius. Subtilus skonis, puri masė, švelnus apelsinų aromatas. Šis paštetas idealiai tinka rytiniams sumuštiniams, greitam užkandžiui ir nėra gėda jo dėti net ant šventinio stalo.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kepenėlės
    500 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Pievagrybiai
    250 gramų
  • Apelsinas
    1 vnt
  • Kremas
    100 mililitrų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Muskato riešutas
    pagal skonį
  • Aliejus
    1~2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną smulkiai supjaustykite, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Tada viską kartu šiek tiek pakepinkite augaliniame aliejuje.
    1. Svogūną smulkiai supjaustykite, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Tada viską kartu šiek tiek pakepinkite augaliniame aliejuje.
  • Į daržoves įpilkite pusės apelsino sulčių ir šiek tiek žievelės. Gerai išmaišykite ir palikite šiek tiek atvėsti.
    2. Į daržoves įpilkite pusės apelsino sulčių ir šiek tiek žievelės. Gerai išmaišykite ir palikite šiek tiek atvėsti.
  • Reklama
  • Kitoje keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite kepenėles, kol pusiau iškeps. Įberkite druskos ir pipirų.
    3. Kitoje keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite kepenėles, kol pusiau iškeps. Įberkite druskos ir pipirų.
  • Tada supilkite grietinėlę, išmaišykite ir užvirkite ant silpnos ugnies. Troškinkite uždengę 5-7 minutes.
    4. Tada supilkite grietinėlę, išmaišykite ir užvirkite ant silpnos ugnies. Troškinkite uždengę 5-7 minutes.
  • Reklama
  • Grybus supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje.
    5. Grybus supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje.
  • Grybus, daržoves ir kepenis sutrinkite ir susmulkinkite trintuvu. Įpilkite muskato riešuto, druskos ir pipirų pagal skonį.
    6. Grybus, daržoves ir kepenis sutrinkite ir susmulkinkite trintuvu. Įpilkite muskato riešuto, druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Reklama
  • Tada sudėkite minkštą sviestą ir viską gerai išmaišykite.
    7. Tada sudėkite minkštą sviestą ir viską gerai išmaišykite.
  • Paštetą perkelkite į tinkamą indą ir padėkite į šaldytuvą nakčiai. Patiekite su šviežia duona arba skrebučiais.
    8. Paštetą perkelkite į tinkamą indą ir padėkite į šaldytuvą nakčiai. Patiekite su šviežia duona arba skrebučiais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai