Skanūs blyneliai su grybais ir sūriu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Blynai su grybais ir sūriu – labai sotūs ir skanūs pusryčiai ar užkandis! Atkreipiame jūsų dėmesį į paprastą nuoseklų receptą, kaip gaminti blynus su grybais ir sūriu! Klasikinį blynų su grybais ir sūriu receptą visada galite paįvairinti, į receptą įtraukdami, pavyzdžiui, dešros!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Pienas200 mililitrų
-
Vanduo250 mililitrų
-
Miltai260 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 šaukštas
-
Pievagrybiai400 gramų
-
Svogūnai1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruošime tešlą blynams. Kiaušinį, vandenį, cukrų, druską išplakti šluotele, palaipsniui beriant miltus. Tada įpilkite pieno ir vėl išmaišykite.
-
2. Iš gauto mišinio kepkite blynus.
-
Reklama
-
3. Kol ruošite įdarą, leiskite blynams atvėsti. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į įkaitintą ir augaliniu aliejumi pateptą keptuvę. Kepkite iki šiek tiek auksinės spalvos.
-
4. Grybus nuplaukite, supjaustykite ir suberkite į svogūną. Kepkite, nepamirštant pamaišyti, ant vidutinės ugnies 5 minutes.
-
Reklama
-
5. Sūrį sutarkuokite.
-
6. Keptus grybus sumaišykite su svogūnais ir sūriu.
-
Reklama
-
7. Į blyno centrą šaukštu dėkite įdarą. Blyną susukite vamzdeliu arba vokeliu.
-
8. Blynus dėkite į keptuvę, kepkite ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių po 2-3 minutes, kad sūris gerai išsilydytų. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama