Skanūs blyneliai su grybais ir sūriu

Skanūs blyneliai su grybais ir sūriu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Blynai su grybais ir sūriu – labai sotūs ir skanūs pusryčiai ar užkandis! Atkreipiame jūsų dėmesį į paprastą nuoseklų receptą, kaip gaminti blynus su grybais ir sūriu! Klasikinį blynų su grybais ir sūriu receptą visada galite paįvairinti, į receptą įtraukdami, pavyzdžiui, dešros!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Vanduo
    250 mililitrų
  • Miltai
    260 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Pievagrybiai
    400 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruošime tešlą blynams. Kiaušinį, vandenį, cukrų, druską išplakti šluotele, palaipsniui beriant miltus. Tada įpilkite pieno i...
    1. Pirmiausia paruošime tešlą blynams. Kiaušinį, vandenį, cukrų, druską išplakti šluotele, palaipsniui beriant miltus. Tada įpilkite pieno ir vėl išmaišykite.
  • Iš gauto mišinio kepkite blynus.
    2. Iš gauto mišinio kepkite blynus.
  • Reklama
  • Kol ruošite įdarą, leiskite blynams atvėsti. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į įkaitintą ir augaliniu aliejumi pate...
    3. Kol ruošite įdarą, leiskite blynams atvėsti. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į įkaitintą ir augaliniu aliejumi pateptą keptuvę. Kepkite iki šiek tiek auksinės spalvos.
  • Grybus nuplaukite, supjaustykite ir suberkite į svogūną. Kepkite, nepamirštant pamaišyti, ant vidutinės ugnies 5 minutes.
    4. Grybus nuplaukite, supjaustykite ir suberkite į svogūną. Kepkite, nepamirštant pamaišyti, ant vidutinės ugnies 5 minutes.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite.
    5. Sūrį sutarkuokite.
  • Keptus grybus sumaišykite su svogūnais ir sūriu.
    6. Keptus grybus sumaišykite su svogūnais ir sūriu.
  • Reklama
  • Į blyno centrą šaukštu dėkite įdarą. Blyną susukite vamzdeliu arba vokeliu.
    7. Į blyno centrą šaukštu dėkite įdarą. Blyną susukite vamzdeliu arba vokeliu.
  • Blynus dėkite į keptuvę, kepkite ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių po 2-3 minutes, kad sūris gerai išsilydytų. Gero apetito!
    8. Blynus dėkite į keptuvę, kepkite ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių po 2-3 minutes, kad sūris gerai išsilydytų. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai