Skaniausi barščiai
4.3 (6 įvertinimai)
6-8 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Vis dar nežinote, ką pagaminti pietums? Noriu jums parodyti paprastą žingsnis po žingsnio būdą, kaip išvirti skaniausius barščius. Turtinga, tirpstanti burnoje ir teikianti pasitenkinimą... nuostabi idėja visai šeimai! Šis patiekalas – Ukrainos virtuvės akcentas, kuris tikriausiai žinomas visame pasaulyje. Nepaisant įsitikinimo, kad kiekviena šeimininkė turi savo unikalius barščius, noriu su jumis pasidalinti versija, kuri tikrai taps jūsų mėgstamiausia. Pats procesas negali būti vadinamas sudėtingu, todėl net jauni ir nepatyrę virėjai gali drąsiai išbandyti savo jėgas.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mėsa sultiniui450 gramų
-
Bulvės4 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Burokėliai3 vnt
-
Kopūstai1/3
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Actas1 valgomasis šaukštas Druska, pipirai, augalinis aliejus
-
Vanduo4 litrai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingridientus.
-
2. Pirmiausia išvirkite sultinį. Mėsą nuplaukite, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite, kol mėsa suminkštės (laikas priklauso nuo to, kokią mėsą pasirinkote). Kai paruošta, atsargiai išimkite mėsą iš sultinio.
-
Reklama
-
3. Jei norite, sultinį galite perkošti. Pagal skonį pasūdykite ir įdėkite kubeliais pjaustytų bulvių. Virkite apie 10-12 minučių.
-
4. Svogūnus ir morkas nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus.
-
Reklama
-
5. Smulkiai supjaustykite kopūstą ir kartu su apkeptomis daržovėmis sudėkite į puodą su sultiniu.
-
6. Tuo tarpu į keptuvę įpilkite dar šiek tiek aliejaus ir sudėkite tarkuotus burokėlius. Pakepinkite porą minučių ir įpilkite acto. Troškinkite dar 5 minutes, tada sudėkite pomidorų pastą. Troškinkite ant silpnos ugnies dar 5-7 minutes.
-
Reklama
-
7. Supjaustykite mėsą ir kartu su burokėliais sudėkite į sultinį.
-
8. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų, cukraus ir česnako. Virkite dar 7-10 minučių, kol bulvės bus paruoštos. Tada nukelkite nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir leiskite pusvalandį pastovėti. Prieš patiekiant galite įdėti žalumynų ir grietinės. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama