Silkė su bulvių įdaru
3.9 (18 įvertinimai)
6 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Variacijos salotų tema „Silkė po kailiu“ Išrasta nemažai. Šios ryškios salotos turi klasikinę sudėtį, kurią mėgsta daugelis, tačiau pateikimą galima keisti. Papasakosiu apie patį neįprasčiausią. Jums reikės tų pačių ingredientų, tačiau juos reikia paruošti skirtingai. Tokia išvaizda tikrai nustebinsite susirinkusius svečius. Siūlau susipažinti, kaip paruošti silkę su bulvių įdaru. Patogu patiekti porcijomis prie stalo.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sūdyta silkė, didelė1 vnt
-
Bulvės2 vnt
-
Burokėliai2~3 vnt
-
Morkos1~2 vnt
-
Majonezas3 šaukštai
-
Grietinėlė1 šaukštas
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite morkas, burokėlius ir bulves. Išvirkite kol suminkštės, arba garinkite. Tada atvėsinkite daržoves ir nulupkite.
-
2. Paruoškite silkę. Nuvalykite, nuimkite uodegą. Perpjaukite į pilvą, pašalinkite visus vidurius. Išrinkite visus kaulus.
-
Reklama
-
3. Išvyniokite skerdeną, pašalindami stuburą ir kaulus, ir padėkite ant maistinės plėvelės.
-
4. Ant žuvies sutarkuokite bulves.
-
Reklama
-
5. Padažui majonezą sumaišykite su grietinėle.
-
6. Bulves apliekite padažu.
-
Reklama
-
7. Į kitam sluoksniui sudėkite tarkuotas morkas.
-
8. Burokėlius taip pat sutarkuokite, o tada sumaišykite su druska ir likusiu padažu.
-
Reklama
-
9. Sudėkite paskutinį burokėlių sluoksnį, dėdami juos palei vidurį.
-
10. Silkę suvyniokite į maistinę plėvelę ir susukite. Įdėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms.
-
Reklama
-
11. Patiekite patiekalą supjaustę gabalėliais. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.9/5 (18 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama