Silkė su bulvių įdaru

Silkė su bulvių įdaru

3.9 (18 įvertinimai)

6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Variacijos salotų tema „Silkė po kailiu“ Išrasta nemažai. Šios ryškios salotos turi klasikinę sudėtį, kurią mėgsta daugelis, tačiau pateikimą galima keisti. Papasakosiu apie patį neįprasčiausią. Jums reikės tų pačių ingredientų, tačiau juos reikia paruošti skirtingai. Tokia išvaizda tikrai nustebinsite susirinkusius svečius. Siūlau susipažinti, kaip paruošti silkę su bulvių įdaru. Patogu patiekti porcijomis prie stalo.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sūdyta silkė, didelė
    1 vnt
  • Bulvės
    2 vnt
  • Burokėliai
    2~3 vnt
  • Morkos
    1~2 vnt
  • Majonezas
    3 šaukštai
  • Grietinėlė
    1 šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite morkas, burokėlius ir bulves. Išvirkite kol suminkštės, arba garinkite. Tada atvėsinkite daržoves ir nulupkite.
    1. Nuplaukite morkas, burokėlius ir bulves. Išvirkite kol suminkštės, arba garinkite. Tada atvėsinkite daržoves ir nulupkite.
  • Paruoškite silkę. Nuvalykite, nuimkite uodegą. Perpjaukite į pilvą, pašalinkite visus vidurius. Išrinkite visus kaulus.
    2. Paruoškite silkę. Nuvalykite, nuimkite uodegą. Perpjaukite į pilvą, pašalinkite visus vidurius. Išrinkite visus kaulus.
  • Reklama
  • Išvyniokite skerdeną, pašalindami stuburą ir kaulus, ir padėkite ant maistinės plėvelės.
    3. Išvyniokite skerdeną, pašalindami stuburą ir kaulus, ir padėkite ant maistinės plėvelės.
  • Ant žuvies sutarkuokite bulves.
    4. Ant žuvies sutarkuokite bulves.
  • Reklama
  • Padažui majonezą sumaišykite su grietinėle.
    5. Padažui majonezą sumaišykite su grietinėle.
  • Bulves apliekite padažu.
    6. Bulves apliekite padažu.
  • Reklama
  • Į kitam sluoksniui sudėkite tarkuotas morkas.
    7. Į kitam sluoksniui sudėkite tarkuotas morkas.
  • Burokėlius taip pat sutarkuokite, o tada sumaišykite su druska ir likusiu padažu.
    8. Burokėlius taip pat sutarkuokite, o tada sumaišykite su druska ir likusiu padažu.
  • Reklama
  • Sudėkite paskutinį burokėlių sluoksnį, dėdami juos palei vidurį.
    9. Sudėkite paskutinį burokėlių sluoksnį, dėdami juos palei vidurį.
  • Silkę suvyniokite į maistinę plėvelę ir susukite. Įdėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms.
    10. Silkę suvyniokite į maistinę plėvelę ir susukite. Įdėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms.
  • Reklama
  • Patiekite patiekalą supjaustę gabalėliais. Gero apetito!
    11. Patiekite patiekalą supjaustę gabalėliais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.9/5 (18 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai