Silkė pomidorų padaže su svogūnais
3 (2 įvertinimai)
1 Porcija
26 val.
Apie receptą
Paįvairinkite savo kasdienį valgiaraštį gardžiu užkandžiu silkės pomidorų padaže su svogūnais. Jis paruošiamas lengvai, paprastai ir negali būti lyginamas su parduotuvėje perkamais konservais. Atkreipkite dėmesį į receptą! Šiam užkandžiui vietoj pomidorų pastos galite naudoti kečupą. Bet tada druskos ir cukraus kiekį reguliuokite pagal savo skonį.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Silkė2~3 vnt (šaldyta)
-
Svogūnai1 vnt (didelis)
-
Juodieji pipirai5~7 vnt (žirniai)
-
Gvazdikėliai4 vnt
-
Actas 9%50 mililitrų
-
Augalinis aliejus80 mililitrų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Pomidorų pasta5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Paruoškite marinatą. Puode sumaišykite pomidorų pastą, actą, druską, cukrų, augalinį aliejų, pipirus ir gvazdikėlius. Išmaišykite ir padėkite ant ugnies. Kaitinkite ant vidutinės ugnies maišydami, kol užvirs. Palaikykite ant ugnies dar 1-2 minutes ir nuimkite. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
-
Reklama
-
3. Kol marinatas vėsta, supjaustykite silkę.
-
4. Svogūną supjaustykite plunksnomis.
-
Reklama
-
5. Paimkite erdvų stiklinį arba plastikinį indą. Silkę supjaustykite gabalėliais. Įdėkite į indą, pakaitomis silkės ir svogūno sluoksnius.
-
6. Atvėsusiu marinatu užpilkite silkę su svogūnais. Visą indą marinatu ištepkite šaukštu, kad silkė ir svogūnai būtų visiškai uždengti. Uždarykite indą dangteliu ir padėkite į šaldytuvą parai šaldytuve.
-
Reklama
-
7. Po nurodyto laiko užkandis gali būti patiekiamas. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama