Silkė pomidorų padaže su svogūnais

Silkė pomidorų padaže su svogūnais

3 (2 įvertinimai)

1 Porcija
26 val.

Apie receptą

Paįvairinkite savo kasdienį valgiaraštį gardžiu užkandžiu silkės pomidorų padaže su svogūnais. Jis paruošiamas lengvai, paprastai ir negali būti lyginamas su parduotuvėje perkamais konservais. Atkreipkite dėmesį į receptą! Šiam užkandžiui vietoj pomidorų pastos galite naudoti kečupą. Bet tada druskos ir cukraus kiekį reguliuokite pagal savo skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkė
    2~3 vnt (šaldyta)
  • Svogūnai
    1 vnt (didelis)
  • Juodieji pipirai
    5~7 vnt (žirniai)
  • Gvazdikėliai
    4 vnt
  • Actas 9%
    50 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    80 mililitrų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorų pasta
    5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Paruoškite marinatą. Puode sumaišykite pomidorų pastą, actą, druską, cukrų, augalinį aliejų, pipirus ir gvazdikėlius. Išmaišykite ir padė...
    2. Paruoškite marinatą. Puode sumaišykite pomidorų pastą, actą, druską, cukrų, augalinį aliejų, pipirus ir gvazdikėlius. Išmaišykite ir padėkite ant ugnies. Kaitinkite ant vidutinės ugnies maišydami, kol užvirs. Palaikykite ant ugnies dar 1-2 minutes ir nuimkite. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
  • Reklama
  • Kol marinatas vėsta, supjaustykite silkę.
    3. Kol marinatas vėsta, supjaustykite silkę.
  • Svogūną supjaustykite plunksnomis.
    4. Svogūną supjaustykite plunksnomis.
  • Reklama
  • Paimkite erdvų stiklinį arba plastikinį indą. Silkę supjaustykite gabalėliais. Įdėkite į indą, pakaitomis silkės ir svogūno sluoksnius.
    5. Paimkite erdvų stiklinį arba plastikinį indą. Silkę supjaustykite gabalėliais. Įdėkite į indą, pakaitomis silkės ir svogūno sluoksnius.
  • Atvėsusiu marinatu užpilkite silkę su svogūnais. Visą indą marinatu ištepkite šaukštu, kad silkė ir svogūnai būtų visiškai uždengti. Užda...
    6. Atvėsusiu marinatu užpilkite silkę su svogūnais. Visą indą marinatu ištepkite šaukštu, kad silkė ir svogūnai būtų visiškai uždengti. Uždarykite indą dangteliu ir padėkite į šaldytuvą parai šaldytuve.
  • Reklama
  • Po nurodyto laiko užkandis gali būti patiekiamas. Skanaus!
    7. Po nurodyto laiko užkandis gali būti patiekiamas. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai