Savojos kopūstų barščiai
5 (2 įvertinimai)
6-8 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Siūlau išbandyti savojo kopūstų barščių receptą. Daržovių sriuba, tinka liesam ir veganiškam meniu. Žemiau aš jums papasakosiu išsamiau, kaip virti savojos kopūstų barščius. Be to, į sriubą galima dėti paprikų. Iš tokio ingredientų kiekio gaunamas maždaug 5 litrų puodas barščių. Jei norite, kad sriuba būtų sotesnė, galite įdėti konservuotų pupelių ar avinžirnių. Savojos kopūstai yra labai minkšti, greitai verda, todėl sriubos virimas neužima daug laiko. Barščiai sotūs, labai kvapnūs ir skanūs!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Savojos kopūstai300 gramų
-
Bulvės300 gramų
-
Morkos200 gramų
-
Burokėliai300 gramų
-
Česnakai1 skiltelė
-
Pomidorų pasta20 gramų
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Citrinų sultyspagal skonį
-
Vanduo3 litrai
-
Lauro lapas1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Svogūną smulkiai supjaustykite, pakepinkite keptuvėje su aliejumi iki skaidrumo.
-
Reklama
-
3. Įpilkite pomidorų pastos, šiek tiek pakepinkite su svogūnais. Tada suberkite smulkiai pjaustytus burokėlius ir morkas. Nuolat maišydami pakepinkite porą minučių. Tada užpilkite vandeniu, kad apsemtų daržoves, suberkite cukrų ir troškinkite daržoves iki pusės iškeps.
-
4. Į puodą supilkite vandenį, sudėkite nuskustas ir kubeliais pjaustytas bulves. Pasūdykite, užvirkite ir virkite 10 minučių.
-
Reklama
-
5. Sudėkite smulkiai susmulkintą savojos kopūstą. Virkite sriubą dar 10-15 minučių ant silpnos ugnies.
-
6. Tada sudėkite troškintas daržoves ir lauro lapą.
-
Reklama
-
7. Susmulkinkite česnaką ir suberkite į sriubą. Užvirkite ir virkite dar 15-20 minučių. Pabaigoje įpilkite citrinos sulčių.
-
8. Barščiai su Savojos kopūstais paruošti, mėgaukitės maistu!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama