Savojos kopūstų barščiai

Savojos kopūstų barščiai

5 (2 įvertinimai)

6-8 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Siūlau išbandyti savojo kopūstų barščių receptą. Daržovių sriuba, tinka liesam ir veganiškam meniu. Žemiau aš jums papasakosiu išsamiau, kaip virti savojos kopūstų barščius. Be to, į sriubą galima dėti paprikų. Iš tokio ingredientų kiekio gaunamas maždaug 5 litrų puodas barščių. Jei norite, kad sriuba būtų sotesnė, galite įdėti konservuotų pupelių ar avinžirnių. Savojos kopūstai yra labai minkšti, greitai verda, todėl sriubos virimas neužima daug laiko. Barščiai sotūs, labai kvapnūs ir skanūs!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Savojos kopūstai
    300 gramų
  • Bulvės
    300 gramų
  • Morkos
    200 gramų
  • Burokėliai
    300 gramų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Pomidorų pasta
    20 gramų
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Citrinų sultys
    pagal skonį
  • Vanduo
    3 litrai
  • Lauro lapas
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Svogūną smulkiai supjaustykite, pakepinkite keptuvėje su aliejumi iki skaidrumo.
    2. Svogūną smulkiai supjaustykite, pakepinkite keptuvėje su aliejumi iki skaidrumo.
  • Reklama
  • Įpilkite pomidorų pastos, šiek tiek pakepinkite su svogūnais. Tada suberkite smulkiai pjaustytus burokėlius ir morkas. Nuolat maišydami p...
    3. Įpilkite pomidorų pastos, šiek tiek pakepinkite su svogūnais. Tada suberkite smulkiai pjaustytus burokėlius ir morkas. Nuolat maišydami pakepinkite porą minučių. Tada užpilkite vandeniu, kad apsemtų daržoves, suberkite cukrų ir troškinkite daržoves iki pusės iškeps.
  • Į puodą supilkite vandenį, sudėkite nuskustas ir kubeliais pjaustytas bulves. Pasūdykite, užvirkite ir virkite 10 minučių.
    4. Į puodą supilkite vandenį, sudėkite nuskustas ir kubeliais pjaustytas bulves. Pasūdykite, užvirkite ir virkite 10 minučių.
  • Reklama
  • Sudėkite smulkiai susmulkintą savojos kopūstą. Virkite sriubą dar 10-15 minučių ant silpnos ugnies.
    5. Sudėkite smulkiai susmulkintą savojos kopūstą. Virkite sriubą dar 10-15 minučių ant silpnos ugnies.
  • Tada sudėkite troškintas daržoves ir lauro lapą.
    6. Tada sudėkite troškintas daržoves ir lauro lapą.
  • Reklama
  • Susmulkinkite česnaką ir suberkite į sriubą. Užvirkite ir virkite dar 15-20 minučių. Pabaigoje įpilkite citrinos sulčių.
    7. Susmulkinkite česnaką ir suberkite į sriubą. Užvirkite ir virkite dar 15-20 minučių. Pabaigoje įpilkite citrinos sulčių.
  • Barščiai su Savojos kopūstais paruošti, mėgaukitės maistu!
    8. Barščiai su Savojos kopūstais paruošti, mėgaukitės maistu!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai