Šašlykų marinavimas su obuoliais

Šašlykų marinavimas su obuoliais

3 (3 įvertinimai)

3 Porcijos
19 val.

Apie receptą

Kiaulieną obuolių marinate reikia marinuoti mažiausiai 12 valandų. Jei laikas leidžia, palaikykite dieną. Šašlykai bus sultingi ir kvepiantys. Ingredientų kokybė, žinoma, turi įtakos ir patiekalo kokybei. Su sodo obuoliais patiekalas bus daug aromatingesnis.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Vaisiai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1,2 kg
  • Obuoliai
    400 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Citrina
    1/2 gabalo (vidutinio dydžio)
  • Česnakai
    2~4 gvazdikėliai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirų mišinys
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Kiaulieną nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabalėliais. Perkelkite į dubenį.
    2. Kiaulieną nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabalėliais. Perkelkite į dubenį.
  • Reklama
  • Nulupkite svogūną. Iš obuolių išimkite sėklas, supjaustykite skiltelėmis. Viską perkelkite į virtuvini kombainą.
    3. Nulupkite svogūną. Iš obuolių išimkite sėklas, supjaustykite skiltelėmis. Viską perkelkite į virtuvini kombainą.
  • Svogūnus ir obuolius supjaustykite iki smulkių gabalėlių.
    4. Svogūnus ir obuolius supjaustykite iki smulkių gabalėlių.
  • Reklama
  • Į mėsą supilkite obuolius ir svogūnus. Išspauskite citrinos sultis, suberkite pipirų mišinį, smulkintą česnaką.
    5. Į mėsą supilkite obuolius ir svogūnus. Išspauskite citrinos sultis, suberkite pipirų mišinį, smulkintą česnaką.
  • Viską gerai išmaišykite. Paspauskite delnais, kad išsiskirtų sultys. Uždėkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą mažiausiai 12 vala...
    6. Viską gerai išmaišykite. Paspauskite delnais, kad išsiskirtų sultys. Uždėkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą mažiausiai 12 valandų, daugiausiai dieną. Kuo ilgiau mėsai bus leista stovėti, tuo ji bus minkštesnė.
  • Reklama
  • Prieš kepdami mėsą, išimkite ją 20 minučių prieš kepimą. Įpilkite druskos, išmaišykite.
    7. Prieš kepdami mėsą, išimkite ją 20 minučių prieš kepimą. Įpilkite druskos, išmaišykite.
  • Kepkite apie  20 minučių, retkarčiais pavartydami.
    8. Kepkite apie 20 minučių, retkarčiais pavartydami.
  • Reklama
  • Patiekite karštą.
    9. Patiekite karštą.
  • Skanaus! Nepamirškite išsakyti savo nuomonės recepto komentaruose.
    10. Skanaus! Nepamirškite išsakyti savo nuomonės recepto komentaruose.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai