Šašlykų marinavimas su obuoliais
2.7 (4 įvertinimai)
3 Porcijos
19 val.
Apie receptą
Kiaulieną obuolių marinate reikia marinuoti mažiausiai 12 valandų. Jei laikas leidžia, palaikykite dieną. Šašlykai bus sultingi ir kvepiantys. Ingredientų kokybė, žinoma, turi įtakos ir patiekalo kokybei. Su sodo obuoliais patiekalas bus daug aromatingesnis.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Vaisiai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1,2 kg
-
Obuoliai400 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Citrina1/2 gabalo (vidutinio dydžio)
-
Česnakai2~4 gvazdikėliai
-
Druskapagal skonį
-
Pipirų mišinyspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Kiaulieną nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabalėliais. Perkelkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Nulupkite svogūną. Iš obuolių išimkite sėklas, supjaustykite skiltelėmis. Viską perkelkite į virtuvini kombainą.
-
4. Svogūnus ir obuolius supjaustykite iki smulkių gabalėlių.
-
Reklama
-
5. Į mėsą supilkite obuolius ir svogūnus. Išspauskite citrinos sultis, suberkite pipirų mišinį, smulkintą česnaką.
-
6. Viską gerai išmaišykite. Paspauskite delnais, kad išsiskirtų sultys. Uždėkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą mažiausiai 12 valandų, daugiausiai dieną. Kuo ilgiau mėsai bus leista stovėti, tuo ji bus minkštesnė.
-
Reklama
-
7. Prieš kepdami mėsą, išimkite ją 20 minučių prieš kepimą. Įpilkite druskos, išmaišykite.
-
8. Kepkite apie 20 minučių, retkarčiais pavartydami.
-
Reklama
-
9. Patiekite karštą.
-
10. Skanaus! Nepamirškite išsakyti savo nuomonės recepto komentaruose.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 2.7/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama