Šaltienos asorti

Šaltienos asorti

5 (1 įvertinimai)

4-5 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Paruoškite skanią ir kvapnią šaltieną. Išvirkite vištienos, kiaulienos ir jautienos sultinį. Taip pat dėkite kiaulienos kojeles, su jomis šaltiena geriau sustings. Šaltiena skanus ir maistingas šventinis užkandis. Tokiai šaltienai naudokite trijų rūšių mėsą – vištieną, kiaulieną ir jautieną. Mėsą naudokite su kaulu – galite paimti blauzdelę ir dalį blauzdos. Taip pat panaudokite kiaulienos kojas – su jomis šaltiena visada sušals ir nebus skysta.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos mėsa
    300 gramų
  • Kiauliena
    300 gramų
  • Kiaulienos koja
    1 vnt
  • Jautiena
    200 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Druska
    1,5 šaukštai
  • Vanduo
    2,5 litro
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Juodieji pipirai
    4 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Mėsą gerai nuplaukite, sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu.
    2. Mėsą gerai nuplaukite, sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu.
  • Reklama
  • Sultinį užvirinkite ant vidutinės ugnies. Tada ugnį sumažinkite ir troškinkite šaltieną 2,5-3 valandas. Tada sudėkite nuluptą visą morką ...
    3. Sultinį užvirinkite ant vidutinės ugnies. Tada ugnį sumažinkite ir troškinkite šaltieną 2,5-3 valandas. Tada sudėkite nuluptą visą morką ir gerai nuplautą svogūną su lukštu. Taip pat pridėkite lauro lapų ir pipirų. Virkite sultinį dar 30 minučių. Iš daržovių sultinio spalva taps graži ir auksinė, o prieskoniai suteiks papildomo skonio. Mėsa bus visiškai išvirusi.
  • Sultinį perkoškite į atskirą dubenį. Atskirkite visą mėsą nuo kaulų. Mėsą sudėkite į indus ir ant viršaus užpilkite perkoštą sultinį. Šal...
    4. Sultinį perkoškite į atskirą dubenį. Atskirkite visą mėsą nuo kaulų. Mėsą sudėkite į indus ir ant viršaus užpilkite perkoštą sultinį. Šaltieną porai valandų dėkite į šaldytuvą, kol sustings.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai