Šalta agurkų ir melionų sriuba
5 (1 įvertinimai)
2-3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Iš pirmo žvilgsnio šis derinys gali pasirodyti visiškai neįmanomas, tačiau patikėkite – pabandyti verta! Prieš gamindami būtinai gerai palaikykite šaldytuve visus ingredientus. Melioną geriau rinktis saldžios veislės, geriausia "Cantaloupe". Vietoj neriebios grietinės galite naudoti graikišką jogurtą. Sriuba patiekiama atšaldyta, idealiai tinka vasaros sezonui. Skonis gaivus, lengvas ir labai malonus.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai200 gramų
-
Melionas200 gramų
-
Česnakai1 skiltelė
-
Čiobreliai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Grietinė75 gramai (mažo riebumo)
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Augalinis aliejus15 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Melioną nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.
-
Reklama
-
3. Agurką taip pat nulupkite, supjaustykite kubeliais.
-
4. Visus ingredientus sudėkite į gilų indą ir sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, vėl sutrinkite.
-
6. Šalta agurkų ir melionų sriuba paruošta, gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama