Šalta agurkų ir melionų sriuba

Šalta agurkų ir melionų sriuba

5 (1 įvertinimai)

2-3 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Iš pirmo žvilgsnio šis derinys gali pasirodyti visiškai neįmanomas, tačiau patikėkite – pabandyti verta! Prieš gamindami būtinai gerai palaikykite šaldytuve visus ingredientus. Melioną geriau rinktis saldžios veislės, geriausia "Cantaloupe". Vietoj neriebios grietinės galite naudoti graikišką jogurtą. Sriuba patiekiama atšaldyta, idealiai tinka vasaros sezonui. Skonis gaivus, lengvas ir labai malonus.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    200 gramų
  • Melionas
    200 gramų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Čiobreliai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Grietinė
    75 gramai (mažo riebumo)
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    15 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Melioną nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.
    2. Melioną nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Agurką taip pat nulupkite, supjaustykite kubeliais.
    3. Agurką taip pat nulupkite, supjaustykite kubeliais.
  • Visus ingredientus sudėkite į gilų indą ir sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
    4. Visus ingredientus sudėkite į gilų indą ir sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, vėl sutrinkite.
    5. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, vėl sutrinkite.
  • Šalta agurkų ir melionų sriuba paruošta, gero apetito!
    6. Šalta agurkų ir melionų sriuba paruošta, gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai