Salotos su vištienos krūtinėle

Salotos su vištienos krūtinėle

5 (1 įvertinimai)

4

Porcijos

35 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Mano mėgstamiausios vištienos krūtinėlės salotos. Vištienos mėsa puikiai dera su daržovėmis, būtent: salotomis, svogūnais, agurkais, pomidorais ir artišokais. Taip pat įdedu šiek tiek fetos ir salotas apipilu aliejumi. Vištieną salotoms galima virti, bet man labiau patinka kepta mėsa, nes ji gaunasi daug sotesnė. Daržovių pasirinkimo problemų nėra, jei norite pridėti ką nors kita, galite drąsiai eksperimentuoti. Laimingo gaminimo!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Salotos
    1 krūva (lapai)
  • Vištienos krūtinėlės
    2~3 vnt
  • Alyvuogės
    1/2 vnt (stiklainiai)
  • Vyšniniai pomidorai
    10 vnt
  • Raudonasis svogūnas
    1 vnt
  • Agurkai
    1~2 vnt Artišokai
  • Feta
    pagal skonį
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Salotų lapus gerai nuplaukite, suplėšykite rankomis ir sudėkite į salotų dubenį.
    1. Salotų lapus gerai nuplaukite, suplėšykite rankomis ir sudėkite į salotų dubenį.
  • Vyšninius pomidorus nuplaukite ir perpjaukite pusiau. Pridėti į salotų dubenį.
    2. Vyšninius pomidorus nuplaukite ir perpjaukite pusiau. Pridėti į salotų dubenį.
  • Reklama
  • Alyvuoges be kauliukų perpjaukite pusiau.
    3. Alyvuoges be kauliukų perpjaukite pusiau.
  • Dabar supjaustykite raudonąjį svogūną pusžiedžiais. Pridėkite prie likusių ingredientų. Taip pat siunčiame žiedais supjaustytą agurką.
    4. Dabar supjaustykite raudonąjį svogūną pusžiedžiais. Pridėkite prie likusių ingredientų. Taip pat siunčiame žiedais supjaustytą agurką.
  • Reklama
  • Sudedame artišokus.
    5. Sudedame artišokus.
  • Trupinkite fetos sūrį.
    6. Trupinkite fetos sūrį.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite vištienos krūtinėles iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
    7. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite vištienos krūtinėles iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
  • Vištieną supjaustome gražiais griežinėliais ir dedame į salotas, pagal skonį pipirų ir druskos, pagardiname alyvuogių aliejumi. Skanaus!
    8. Vištieną supjaustome gražiais griežinėliais ir dedame į salotas, pagal skonį pipirų ir druskos, pagardiname alyvuogių aliejumi. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
  • Reklama
Rekomenduojami receptai