Salotos su vištienos kepenėlėmis ir obuoliais

Salotos su vištienos kepenėlėmis ir obuoliais

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

[searchy=Salotos] su vištienos kepenėlėmis ir obuoliu – puikus sprendimas lengviems pietums ar romantiškai vakarienei. Ryškus saldžiarūgštis skonis ir neįprastas pažįstamų ingredientų derinys jus tikrai nustebins! Pabandyk tai! Obuolius šiose salotose galima pakeisti kietomis kriaušėmis ar nektarinais. Jei norite, į salotas galite įberti šiek tiek susmulkinto parmezano.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kepenėlės
    300 gramų
  • Obuoliai
    2 vnt (vidutinio dydžio saldžiarūgštis)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Žemės riešutai
    1/2 puodelio (skrudinti, sūdyti)
  • Bruknės, sutrintos su cukrumi
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sojų padažas
    2 šaukštai
  • Citrinų sultys
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Čili dribsniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Obuolius supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite įkaitintame aliejuje, kol švelniai apskrus. Supilkite į didelį dubenį.
    2. Obuolius supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite įkaitintame aliejuje, kol švelniai apskrus. Supilkite į didelį dubenį.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite plunksnomis ir pakepinkite tame pačiame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Supilkite ant obuolių.
    3. Svogūną supjaustykite plunksnomis ir pakepinkite tame pačiame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Supilkite ant obuolių.
  • Vištienos kepenėles atsargiai išimkite iš kanalėlių ir plėvelių, nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite servetėle. Supjaustykite didel...
    4. Vištienos kepenėles atsargiai išimkite iš kanalėlių ir plėvelių, nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite servetėle. Supjaustykite dideliais gabalėliais ir kepkite likusiame keptuvėje aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Įsitikinkite, kad kepenys viduje išlieka rausvos ir sultingos.
  • Reklama
  • Sumaišykite sojų padažą su bruknių tyre, supilkite citrinos sultis, cukrų, čili dribsnius. Išmaišykite.
    5. Sumaišykite sojų padažą su bruknių tyre, supilkite citrinos sultis, cukrų, čili dribsnius. Išmaišykite.
  • Šiltas kepenėles sudėkite į dubenį su obuoliais ir svogūnais. Suberkite žemės riešutus ir užpilkite padažu. Lengvai išmaišykite dviem šau...
    6. Šiltas kepenėles sudėkite į dubenį su obuoliais ir svogūnais. Suberkite žemės riešutus ir užpilkite padažu. Lengvai išmaišykite dviem šaukštais, atsargiai, kad nesutraiškytų obuolių griežinėlių.
  • Reklama
  • Patiekite salotas šiltas ant salotų lapų ir papuoškite bruknių tyre. Arba atšaldykite ir patiekite vėliau.
    7. Patiekite salotas šiltas ant salotų lapų ir papuoškite bruknių tyre. Arba atšaldykite ir patiekite vėliau.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai