Salotos su tunu ir raudonosiomis pupelėmis

Salotos su tunu ir raudonosiomis pupelėmis

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Paprastos, skanios, sveikos ir tiesiog apetitą keliančios salotos su tunu ir raudonosiomis pupelėmis gali būti patiekiamos kasdien arba kaip šventinės salotos. Pupelės puikiai dera su tunu, kukurūzai suteiks saldumo, agurkai ir paprika – gaivumo. Jei norite, į salotas galite įdėti česnako, jei norite sodresnio ir aštresnio skonio. Salotų užpilas pats paprasčiausias – aliejus ir truputis citrinos sulčių, bet galima naudoti ir majonezą. Salotas galite patiekti atskirai arba su pasirinktu garnyru.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Konservuotas tunas
    120 gramų (savo sultyse)
  • Konservuotos pupelės
    120 gramų (raudonos)
  • Konservuoti kukurūzai
    100 gramų
  • Agurkas
    100 gramų
  • Svogūnų laiškai
    10 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštas
  • Citrinos sultys
    1 šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti pipirai
    pagal skonį
  • Paprika
    80 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Atidarykite raudonąsias pupeles ir nupilkite skystį. Perkelkite pupeles į salotų dubenį.
    2. Atidarykite raudonąsias pupeles ir nupilkite skystį. Perkelkite pupeles į salotų dubenį.
  • Reklama
  • Tada į salotas suberkite konservuotus kukurūzus. Saldžiąją papriką nulupkite ir supjaustykite juostelėmis. Į salotas sudėkite paprikas.
    3. Tada į salotas suberkite konservuotus kukurūzus. Saldžiąją papriką nulupkite ir supjaustykite juostelėmis. Į salotas sudėkite paprikas.
  • Šviežius agurkus supjaustykite gabalėliais ir suberkite į salotas. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir suberkite į salotas.
    4. Šviežius agurkus supjaustykite gabalėliais ir suberkite į salotas. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir suberkite į salotas.
  • Reklama
  • Atidarykite tuną ir nupilkite sultis. Tuną perkelkite į salotas. Į salotas įpilkite aliejaus, citrinos sulčių, druskos ir pipirų.
    5. Atidarykite tuną ir nupilkite sultis. Tuną perkelkite į salotas. Į salotas įpilkite aliejaus, citrinos sulčių, druskos ir pipirų.
  • Viską sumaišykite ir patiekite salotas.
    6. Viską sumaišykite ir patiekite salotas.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai