Salotos su kopūstais, pomidorais ir tunu

Salotos su kopūstais, pomidorais ir tunu

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Ruošiame lengvas ir labai skanias tuno salotas. Visi produktai harmoningai dera vienas su kitu. Tekstūrų ir skonių įvairovė viename patiekale suteikia susidomėjimo ir malonumo! Jei naudojate aliejuje konservuotą tuną, iš skardinės nuvarvintą skystį naudokite salotų padažui. Šias salotas galima patiekti porcijomis stiklinėse kiekvienam svečiui arba patiekti ant bendros lėkštės.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Laimas
    1/4 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Prancūziškos garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogės
    10 vnt
  • Petražolės
    2 vnt (šakelės)
  • Pekino kopūstas
    300 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Raudonasis svogūnas
    1/2 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
  • Konservuotas tunas
    1 indelis (240 gramų)
  • Vyšniniai pomidorai
    5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Virkite kiaušinius 4-5 minutes, dėkite į šaltą vandenį. Atvėsus nulupkite.
    1. Paruoškite ingredientus. Virkite kiaušinius 4-5 minutes, dėkite į šaltą vandenį. Atvėsus nulupkite.
  • Kopūstą padalinkite į lapus, gerai nuplaukite tekančiu vandeniu ir nusausinkite virtuviniu rankšluosčiu. Baltą sultingą vidurinę kopūsto ...
    2. Kopūstą padalinkite į lapus, gerai nuplaukite tekančiu vandeniu ir nusausinkite virtuviniu rankšluosčiu. Baltą sultingą vidurinę kopūsto lapo dalį supjaustykite savavališkais gabalėliais. Tai gali būti šiaudeliai arba kubeliai. Banguotus lapo kraštus galima rankomis suplėšyti į savavališkos formos gabalus. Raudonąjį svogūną supjaustykite žiedais. Vyšninius pomidorus ir virtus kiaušinius perpjaukite per pusę arba į ketvirčius.
  • Reklama
  • Atidarykite tuno skardinę ir per sietelį nupilkite skystį (aliejų).
    3. Atidarykite tuno skardinę ir per sietelį nupilkite skystį (aliejų).
  • Padažui sumaišykite žaliosios citrinos sultis, aliejų, prancūziškas garstyčias, druską ir maltus juoduosius pipirus. Tai galite padaryti ...
    4. Padažui sumaišykite žaliosios citrinos sultis, aliejų, prancūziškas garstyčias, druską ir maltus juoduosius pipirus. Tai galite padaryti mažame indelyje, kad būtų lengviau padažo ingredientus sumaišyti į emulsiją.
  • Reklama
  • Paruoškite plokščią indą salotoms surinkti. Išdėliokite paruoštus Pekino kopūsto laiškus ir raudonųjų svogūnų žiedus.
    5. Paruoškite plokščią indą salotoms surinkti. Išdėliokite paruoštus Pekino kopūsto laiškus ir raudonųjų svogūnų žiedus.
  • Ant kopūstų lapų uždėkite konservuoto tuno gabalėlius, virtų kiaušinių griežinėlius, vyšninius pomidorus, alyvuoges, susmulkintas petražo...
    6. Ant kopūstų lapų uždėkite konservuoto tuno gabalėlius, virtų kiaušinių griežinėlius, vyšninius pomidorus, alyvuoges, susmulkintas petražoles. Pagardinkite salotas prieš pat patiekiant.
  • Reklama
  • Iš daugelio spalvingų ingredientų sudarytos salotos žadina apetitą. Galite patiekti ant stalo!
    7. Iš daugelio spalvingų ingredientų sudarytos salotos žadina apetitą. Galite patiekti ant stalo!
  • Skanios ir sveikos salotos be majonezo. Valgyk sveikai ir skaniai! Gero apetito!
    8. Skanios ir sveikos salotos be majonezo. Valgyk sveikai ir skaniai! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai