Salotos Red velvet burokėliai su varške
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Jei mėgstate aštrias burokėlių salotas, rekomenduoju išbandyti Red Velvet salotos. Jos daug švelnesnės nei tik burokėliai su sūriu ir įdomesne išvaizda. Salotos atrodo labai elegantiškai, todėl jas galima be baimės patiekti ir ant šventinio stalo. Jei nerimaujate, kad išvirus burokėliai bus per vandeningi, kepkite juos orkaitėje. Į varškės masę galite dėti prieskoninių žolelių pagal savo skonį.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškės sūris 9%150 gramų
-
Burokėliai2 vnt (vidutinio dydžio)
-
Česnakai3 skiltelės
-
Grietinė3 šaukštai (20% riebumo)
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus Red Velvet salotoms gaminti.
-
2. Burokėlius išvirkite, kol suminkštės, atvėsinkite ir nulupkite. Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
3. Į dubenį sudėkite varškę, susmulkintą česnaką ir grietinę. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
-
4. Iš burokėlių gerai išspauskite sultis. Padėkite serviravimo žiedą ant indo ir išdėliokite 1/3 tarkuotų burokėlių, suspauskite šaukštu.
-
Reklama
-
5. Pusę varškės užtepkite ant burokėlių ir tolygiai paskleiskite.
-
6. Dar 1/3 burokėlių dėkite ant varškės masės ir išlyginkite. Sudėkite likusią varškę ir padarykite viršutinį burokėlių sluoksnį. Salotas laikykite šaldytuve vieną valandą, tada išimkite žiedą ir patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama