Salotos Red velvet burokėliai su varške

Salotos Red velvet burokėliai su varške

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Jei mėgstate aštrias burokėlių salotas, rekomenduoju išbandyti Red Velvet salotos. Jos daug švelnesnės nei tik burokėliai su sūriu ir įdomesne išvaizda. Salotos atrodo labai elegantiškai, todėl jas galima be baimės patiekti ir ant šventinio stalo. Jei nerimaujate, kad išvirus burokėliai bus per vandeningi, kepkite juos orkaitėje. Į varškės masę galite dėti prieskoninių žolelių pagal savo skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškės sūris 9%
    150 gramų
  • Burokėliai
    2 vnt (vidutinio dydžio)
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Grietinė
    3 šaukštai (20% riebumo)
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus Red Velvet salotoms gaminti.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus Red Velvet salotoms gaminti.
  • Burokėlius išvirkite, kol suminkštės, atvėsinkite ir nulupkite. Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
    2. Burokėlius išvirkite, kol suminkštės, atvėsinkite ir nulupkite. Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Į dubenį sudėkite varškę, susmulkintą česnaką ir grietinę. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
    3. Į dubenį sudėkite varškę, susmulkintą česnaką ir grietinę. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
  • Iš burokėlių gerai išspauskite sultis. Padėkite serviravimo žiedą ant indo ir išdėliokite 1/3 tarkuotų burokėlių, suspauskite šaukštu.
    4. Iš burokėlių gerai išspauskite sultis. Padėkite serviravimo žiedą ant indo ir išdėliokite 1/3 tarkuotų burokėlių, suspauskite šaukštu.
  • Reklama
  • Pusę varškės užtepkite ant burokėlių ir tolygiai paskleiskite.
    5. Pusę varškės užtepkite ant burokėlių ir tolygiai paskleiskite.
  • Dar 1/3 burokėlių dėkite ant varškės masės ir išlyginkite. Sudėkite likusią varškę ir padarykite viršutinį burokėlių sluoksnį. Salotas la...
    6. Dar 1/3 burokėlių dėkite ant varškės masės ir išlyginkite. Sudėkite likusią varškę ir padarykite viršutinį burokėlių sluoksnį. Salotas laikykite šaldytuve vieną valandą, tada išimkite žiedą ir patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai