Salotos Lapės kailis su raudona žuvimi

Salotos Lapės kailis su raudona žuvimi

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Salotos su raudonos žuvies sluoksniais užkariaus kiekvieną. Pasirodo, kad jos yra daug švelnesnės nei įprasta silkė po kailiu ir ryškesnė. Ir tai neužims daug laiko. Daržoves ir žuvį salotoms galima ne tik virti, bet ir kepti orkaitėje. Jas geriau paruošti dieną prieš, tada daržovės neprilips prie tarkos, o kiaušinius lengviau nulupti. Jei kiaušiniai švieži ir sunkiai lupasi, nulaužkite lukštą ir kiaušinius kurį laiką palaikykite vandenyje. Vanduo prasiskverbs po apvalkalu ir lengvai nusilups. Majonezą geriausia pasigaminti namuose, tačiau galite jį pakeisti natūraliu jogurtu arba tiršta grietine, sumaišyta su garstyčiomis ir druska.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rožinė lašiša
    250 gramų (virta)
  • Bulvės
    2 vnt (virtos)
  • Morka
    1 vnt (virta)
  • Kiaušiniai
    2 vnt (virti)
  • Majonezas
    80 gramų
  • Raudonasis svogūnas
    50 gramų
  • Žalumynai
    15 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš anksto išvirkite rožinę lašišą ir daržoves.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš anksto išvirkite rožinę lašišą ir daržoves.
  • Uždėkite kepimo žiedą ant serviravimo indo. Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite bulves į žiedą ir paspauskite žemyn.
    2. Uždėkite kepimo žiedą ant serviravimo indo. Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite bulves į žiedą ir paspauskite žemyn.
  • Reklama
  • Nulupkite kiaušinius ir padalinkite juos į baltymus ir trynius. Baltymus sutarkuokite smulkia tarka ir sumaišykite su nedideliu kiekiu ma...
    3. Nulupkite kiaušinius ir padalinkite juos į baltymus ir trynius. Baltymus sutarkuokite smulkia tarka ir sumaišykite su nedideliu kiekiu majonezo. Gautą mišinį paskleiskite ant bulvių.
  • Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną ir pabarstykite ant kiaušinių baltymų.
    4. Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną ir pabarstykite ant kiaušinių baltymų.
  • Reklama
  • Nuvalykite lašišą, išrinkite kaulus ir supjaustykite. Sudėkite į žiedą ir paspauskite. Sutepkite žuvį majonezu.
    5. Nuvalykite lašišą, išrinkite kaulus ir supjaustykite. Sudėkite į žiedą ir paspauskite. Sutepkite žuvį majonezu.
  • Kiaušinių trynius susmulkinkite ir dėkite ant žuvies. Išlyginkite šaukštu ir aptepkite likusiu majonezu.
    6. Kiaušinių trynius susmulkinkite ir dėkite ant žuvies. Išlyginkite šaukštu ir aptepkite likusiu majonezu.
  • Reklama
  • Išvirtas morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Paskleiskite ant salotų lygiu sluoksniu. Padėkite salotas dviem valandoms į šald...
    7. Išvirtas morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Paskleiskite ant salotų lygiu sluoksniu. Padėkite salotas dviem valandoms į šaldytuvą, tada išimkite žiedą, papuoškite žolelėmis, žuvimi ir patiekite.
  • Salotos paruoštos! Gero apetito!
    8. Salotos paruoštos! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai