Saldžių bulvių vafliai

Saldžių bulvių vafliai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Aš tikrai labai mėgstu saldžius vaflius. Visiškai bet kokius, su skirtingais įdarais ir gaminimo būdais. Svarbiausia, kad būtų skanu. O man ypač patinka išbandyti kažką naujo. Kai išmokau gaminti saldžius vaflius, nustebau sužinojusi jų sudėtį. Ragavau jų su drauge, ji vis kuo nors nustebina. Šie vafliai bus pagaminti iš saldžių bulvių! Labai netikėta ir skanu. Jums tereikia vaflinės. Ir nepamirškite visų svarbių prieskonių.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    400 mililitrų
  • Saldžiosios bulvės
    350 gramų
  • Miltai
    400 gramų
  • Aliejus
    100 mililitrų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Muskato riešutas
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilės ekstraktas
    0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Nuplaukite ir nulupkite bulves. Supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite jas apie 20 minučių. Tada...
    1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Nuplaukite ir nulupkite bulves. Supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite jas apie 20 minučių. Tada trintuvu sutriname į tyrele.
  • Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, cinamoną, muskato riešutą, cukrų.
    2. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, cinamoną, muskato riešutą, cukrų.
  • Reklama
  • Kitame dubenyje išplakite kiaušinius. Tada supilkite pieną, sviestą ir vanilės ekstraktą.
    3. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius. Tada supilkite pieną, sviestą ir vanilės ekstraktą.
  • Dabar sumaišykite sausus ingredientus su kiaušinių mišiniu ir bulvių koše. Įkaitinkite vaflinę.
    4. Dabar sumaišykite sausus ingredientus su kiaušinių mišiniu ir bulvių koše. Įkaitinkite vaflinę.
  • Reklama
  • Supilkite tešlą į vaflinę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Patiekite su jogurtu ar sirupu, papuoškite pagal pageidavimą.
    5. Supilkite tešlą į vaflinę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Patiekite su jogurtu ar sirupu, papuoškite pagal pageidavimą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai