Saldžių bulvių vafliai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Aš tikrai labai mėgstu saldžius vaflius. Visiškai bet kokius, su skirtingais įdarais ir gaminimo būdais. Svarbiausia, kad būtų skanu. O man ypač patinka išbandyti kažką naujo. Kai išmokau gaminti saldžius vaflius, nustebau sužinojusi jų sudėtį. Ragavau jų su drauge, ji vis kuo nors nustebina. Šie vafliai bus pagaminti iš saldžių bulvių! Labai netikėta ir skanu. Jums tereikia vaflinės. Ir nepamirškite visų svarbių prieskonių.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas400 mililitrų
-
Saldžiosios bulvės350 gramų
-
Miltai400 gramų
-
Aliejus100 mililitrų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Kepimo milteliai2 arbatiniai šaukšteliai
-
Cinamonas1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Muskato riešutas0.5 arbatinio šaukštelio
-
Vanilės ekstraktas0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Nuplaukite ir nulupkite bulves. Supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite jas apie 20 minučių. Tada trintuvu sutriname į tyrele.
-
2. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, cinamoną, muskato riešutą, cukrų.
-
Reklama
-
3. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius. Tada supilkite pieną, sviestą ir vanilės ekstraktą.
-
4. Dabar sumaišykite sausus ingredientus su kiaušinių mišiniu ir bulvių koše. Įkaitinkite vaflinę.
-
Reklama
-
5. Supilkite tešlą į vaflinę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Patiekite su jogurtu ar sirupu, papuoškite pagal pageidavimą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama