Saldžiosios paprikos žiemai

Saldžiosios paprikos žiemai

3.6 (3 įvertinimai)

5 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Atkreipiu jūsų dėmesį į paprikų konservavimo receptą. Metodas iš serijos „lengviau nebūna“, bet žiemą tokios paprikos atstos šviežias. Nuplaukite paprikas, pašalinkite sėklas. Supilkite į puodą su karštu vandeniu. Užvirkite ir virkite 3-4 minutes. Tada sudėkite į sterilizuotus stiklainius. Įpilkite druskos ir acto. Stiklainius užsukite dangteliais. Ingredientų skaičius nurodytas vienam pusantro litro stiklainiui.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Saldžiosios paprikos
    10~12 vnt
  • Druska
    1,5 šaukštai
  • Actas
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Iš paprikų išimkite ankštį, gerai nuplaukite.
    2. Iš paprikų išimkite ankštį, gerai nuplaukite.
  • Reklama
  • Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite ir sudėkite paprikas, puodą uždenkite dangčiu. Paprikas verdame nuo užvirimo 3-4 minutes. Kai jos ...
    3. Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite ir sudėkite paprikas, puodą uždenkite dangčiu. Paprikas verdame nuo užvirimo 3-4 minutes. Kai jos pakeis spalvą, išimkite iš puodo.
  • Sterilizuokite stiklainį, sudėkite išvirtas paprikas. Uždenkite sterilizuotu dangteliu.
    4. Sterilizuokite stiklainį, sudėkite išvirtas paprikas. Uždenkite sterilizuotu dangteliu.
  • Reklama
  • Į stiklainį įpilkite druskos ir 9% acto.
    5. Į stiklainį įpilkite druskos ir 9% acto.
  • Paprikas užpilkite vandeniu, kuriame jos virė. Užsukite dangtelius, apverskite aukštyn kojomis ir apvyniokite, kol visiškai atvės.
    6. Paprikas užpilkite vandeniu, kuriame jos virė. Užsukite dangtelius, apverskite aukštyn kojomis ir apvyniokite, kol visiškai atvės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai