Saldžiosios paprikos žiemai
3.6 (3 įvertinimai)
5 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Atkreipiu jūsų dėmesį į paprikų konservavimo receptą. Metodas iš serijos „lengviau nebūna“, bet žiemą tokios paprikos atstos šviežias. Nuplaukite paprikas, pašalinkite sėklas. Supilkite į puodą su karštu vandeniu. Užvirkite ir virkite 3-4 minutes. Tada sudėkite į sterilizuotus stiklainius. Įpilkite druskos ir acto. Stiklainius užsukite dangteliais. Ingredientų skaičius nurodytas vienam pusantro litro stiklainiui.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Saldžiosios paprikos10~12 vnt
-
Druska1,5 šaukštai
-
Actas2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Iš paprikų išimkite ankštį, gerai nuplaukite.
-
Reklama
-
3. Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite ir sudėkite paprikas, puodą uždenkite dangčiu. Paprikas verdame nuo užvirimo 3-4 minutes. Kai jos pakeis spalvą, išimkite iš puodo.
-
4. Sterilizuokite stiklainį, sudėkite išvirtas paprikas. Uždenkite sterilizuotu dangteliu.
-
Reklama
-
5. Į stiklainį įpilkite druskos ir 9% acto.
-
6. Paprikas užpilkite vandeniu, kuriame jos virė. Užsukite dangtelius, apverskite aukštyn kojomis ir apvyniokite, kol visiškai atvės.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama