Saldainiai Braškių bučiniai

Saldainiai Braškių bučiniai

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Norite saldumynų, bet kad būtų naudinga ir paprasta? Tuomet šis receptas kaip tik jums! Išties, po kokoso pūkais slepiasi sultinga kreminio skonio uoga, o viduje – riešutas. Labai įdomus saldumynų variantas, kurį galite valgyti tiesiog taip. Paimkite vidutinio dydžio uogas, šiek tiek didesnes už migdolų branduolį, kad jos gerai ten tilptų. Vietoj migdolų galite naudoti graikinius ar lazdyno riešutus. Jei uogos labai rūgštokos, sumaišykite kokoso drožles su cukrumi arba cukraus pudra, taip subalansuosite skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Braškių
    9 vnt
  • Kokoso drožlės
    40 gramų
  • Skrudintų migdolų
    9 vnt
  • Kondensuotas pienas
    5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išrūšiuokite braškes, nuplaukite ir gerai nusausinkite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išrūšiuokite braškes, nuplaukite ir gerai nusausinkite.
  • Nuimkite nuo braškių stiebą ir padarykite nedidelį įpjovimą. Migdolus panardinkite į kondensuotą pieną ir visiškai įkiškite į uogų vidurį...
    2. Nuimkite nuo braškių stiebą ir padarykite nedidelį įpjovimą. Migdolus panardinkite į kondensuotą pieną ir visiškai įkiškite į uogų vidurį nuo stiebo pusės į pjūvį.
  • Reklama
  • Kiekvieną uogą panardinkite į kondensuotą pieną ir leiskite pertekliui nuvarvėti.
    3. Kiekvieną uogą panardinkite į kondensuotą pieną ir leiskite pertekliui nuvarvėti.
  • Uogas apvoliokite kokoso drožlėse, padėkite ant indo, kad nesiliestų. Saldainius 15 minučių padėkite į šaldiklį, kad drožlės gerai gerai ...
    4. Uogas apvoliokite kokoso drožlėse, padėkite ant indo, kad nesiliestų. Saldainius 15 minučių padėkite į šaldiklį, kad drožlės gerai gerai laikytųsi. Po to patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai