Ryžių pyragas su obuoliais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ryžių pyragas yra skanus, saldus ir sotus desertas, kuris patiks daugeliui. Puikus pasirinkimas pusryčiams ar popietės užkandžiui. Galima papildyti uogiene ar grietine. Naudokite trumpagrūdžius ryžius. Jie yra klampesni, todėl puikiai tinka naudoti įvairiuose patiekaluose.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Obuoliai3 vnt
-
Sviestas50 gramų
-
Ryžiai1 stiklinė
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Cukrus3 šaukštai
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Rinkitės saldžiarūgščius obuolius.
-
2. Sudėkite ryžius į verdantį vandenį ir virkite, kol pusiau išvirs. Tada nusausinkite kiaurasamtyje, kad nutekėtų vandens perteklius.
-
Reklama
-
3. Dubenyje sumaišykite kiaušinius su cukrumi. Įdėkite minkšto sviesto. Sumaišykite.
-
4. Tada į dubenį sudėkite pusiau virtus ryžius.
-
Reklama
-
5. Obuolius supjaustykite mažais kubeliais ir įmaišykite į ryžių tešlą.
-
6. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir išklokite paruoštą ryžių tešlą su obuoliais. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, apie 40 minučių. Vadovaukitės savo orkaite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama