Ryžių košė su sūriu
3 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Košė ruošiama pusryčiams ir mėgstama daugelio. Šiandien siūlau įprastą ryžių košę paįvairinti įmaišant tarkuoto sūrio. Puikus savarankiškas patiekalas arba garnyras prie mėsos patiekalų. Košei geriausia naudoti apvaliagrūdžius ryžius, tada jie bus kreminės konsistencijos. Jei mėgstate kreminį skonį, vietoj pieno naudokite grietinėlę. Sūrį naudokite pagal savo skonį, svarbiausia, kad jis gerai ištirptų.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas200 mililitrų
-
Sūris50 gramų (kietas)
-
Sviestas20 gramų
-
Ryžiai90 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Cukruspagal skonį
-
Vanduo180 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Ryžius nuplaukite šiltame vandenyje. Sudėkite ryžius į storadugnį puodą ir įpilkite vandens bei druskos. Vanduo turėtų apsemti ryžius apie vieną centimetrą. Padėkite puodą ant mažos ugnies ir virkite, kol beveik išvirs.
-
Reklama
-
3. Į puodą su ryžiais supilkite pieną, suberkite cukrų ir virkite, kol suminkštės, apie 6-10 min.
-
4. Sūrį sutarkuokite. Paruoštą košę dėkite į lėkštes, įdėkite sviesto, pabarstykite tarkuotu sūriu ir patiekite iš karto.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama