Ryžių košė su sūriu

Ryžių košė su sūriu

3 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Košė ruošiama pusryčiams ir mėgstama daugelio. Šiandien siūlau įprastą ryžių košę paįvairinti įmaišant tarkuoto sūrio. Puikus savarankiškas patiekalas arba garnyras prie mėsos patiekalų. Košei geriausia naudoti apvaliagrūdžius ryžius, tada jie bus kreminės konsistencijos. Jei mėgstate kreminį skonį, vietoj pieno naudokite grietinėlę. Sūrį naudokite pagal savo skonį, svarbiausia, kad jis gerai ištirptų.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    200 mililitrų
  • Sūris
    50 gramų (kietas)
  • Sviestas
    20 gramų
  • Ryžiai
    90 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Cukrus
    pagal skonį
  • Vanduo
    180 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Ryžius nuplaukite šiltame vandenyje. Sudėkite ryžius į storadugnį puodą ir įpilkite vandens bei druskos. Vanduo turėtų apsemti ryžius api...
    2. Ryžius nuplaukite šiltame vandenyje. Sudėkite ryžius į storadugnį puodą ir įpilkite vandens bei druskos. Vanduo turėtų apsemti ryžius apie vieną centimetrą. Padėkite puodą ant mažos ugnies ir virkite, kol beveik išvirs.
  • Reklama
  • Į puodą su ryžiais supilkite pieną, suberkite cukrų ir virkite, kol suminkštės, apie 6-10 min.
    3. Į puodą su ryžiais supilkite pieną, suberkite cukrų ir virkite, kol suminkštės, apie 6-10 min.
  • Sūrį sutarkuokite. Paruoštą košę dėkite į lėkštes, įdėkite sviesto, pabarstykite tarkuotu sūriu ir patiekite iš karto.
    4. Sūrį sutarkuokite. Paruoštą košę dėkite į lėkštes, įdėkite sviesto, pabarstykite tarkuotu sūriu ir patiekite iš karto.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai