Ryžių košė su kokosu ir kondensuotu pienu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Net įprastą košę galima išvirti taip, kad ji sužibėtų naujomis, neįprastomis spalvomis. Jei pageidaujama, į košę virimo metu galima įdėti šiek tiek druskos. Kad košė nepridegtų, rinkitės indus storu dugnu, o ne emaliuotus. Nebandykite iš karto virti košės piene, tik vandenyje grūdai atsidaro ir pasirodo minkštesni. Jei visas pienas susigėrė, o košė dar neišvirė, įpilkite šiek tiek karšto pieno ir virkite, kol suminkštės.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Ryžiai apvalūs grūdai120 gramų
-
Pienas400 mililitrų
-
Kondensuotas pienas100 gramų
-
Kokosas1 valgomasis šaukštas
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Vanduo100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus
-
2. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Ryžius nuplaukite ir sudėkite į dubenį. Virkite ant vidutinės ugnies 6-8 minutes, kol vanduo visiškai susigers.
-
Reklama
-
3. ryžių puodą supilkite pieną, sumažinkite ugnį ir uždengę troškinkite 15-20 minučių.
-
4. Į košę suberkite cukrų ir kokoso drožles. Viską išmaišyti ir dar 5 minutes pavirti po dangčiu.
-
Reklama
-
5. Nukelkite košę nuo ugnies ir supilkite pusę kondensuoto pieno. Viską išmaišykite ir, jei norite, įpilkite likusio kondensuoto pieno.
-
6. Puodą uždenkite dangčiu, suvyniokite ir palikite 5 minutėms. Mūsų ryžių košė su kokoso drožlėmis ir kondensuotu pienu paruošta.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama