Ryžiai su žirneliais ir saldžiaisiais pipirais

Ryžiai su žirneliais ir saldžiaisiais pipirais

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ryžiai su žirneliais ir saldžiaisiais pipirais – visavertis patiekalas, sotus ir aromatingas. Šie [searc=ryžiai] puikiai tiks kaip garnyras, paruošiami paprastai, o rezultatas labai džiugina! Pagal šį receptą tiks bet kokia ryžių rūšis, bet aš rekomenduoju plikytus. Su plikytais ryžiais šis spalvingas patiekalas yra labiau trapus ir labai patrauklus. Šiuos ryžius geriausia patiekti karštus, pietums ar vakarienei, kaip garnyrą arba vienus.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ryžiai
    300 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Bulgarų pipirai
    1 vnt
  • Žalieji žirneliai
    100 gramų
  • Vanduo
    500 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Morkas, papriką ir svogūną supjaustykite kubeliais. Dėkite į keptuvę ir supilkite aliejų.
    2. Morkas, papriką ir svogūną supjaustykite kubeliais. Dėkite į keptuvę ir supilkite aliejų.
  • Reklama
  • Kepkite, retkarčiais pamaišydami, apie 5 minutes.
    3. Kepkite, retkarčiais pamaišydami, apie 5 minutes.
  • Suberkite nuplautus ryžius ir toliau viską kartu kepkite, kol ryžiai taps skaidrūs.
    4. Suberkite nuplautus ryžius ir toliau viską kartu kepkite, kol ryžiai taps skaidrūs.
  • Reklama
  • Įpilkite vandens, žirnelių ir druskos pagal skonį. Užvirus uždenkite keptuvę dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
    5. Įpilkite vandens, žirnelių ir druskos pagal skonį. Užvirus uždenkite keptuvę dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
  • Neatidarydami dangčio, leiskite ryžiams užvirti dar 10–15 minučių. Ryžiai su žirneliais ir saldžiaisiais pipirais paruošti.
    6. Neatidarydami dangčio, leiskite ryžiams užvirti dar 10–15 minučių. Ryžiai su žirneliais ir saldžiaisiais pipirais paruošti.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai