Rusiškos spurgos

Rusiškos spurgos

5 (1 įvertinimai)

15 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Iš nurodyto ingredientų kiekio gaunama 50 rusiškų spurgų! Sutikite, tai gana daug, todėl jie puikiai tinka tiekti šventėms, kai susirenka gausi šeima ar, pavyzdžiui, vaikų vakarėliams. Vaikai kažkodėl mėgsta spurgas, ypač jei jos gausiai apibarstytos cukraus pudra, tada gali valgyti-valgyti-valgyti... Paprastas rusiškų spurgų receptas pradžiugins visus smaližius, nes spurgos turi ir aguonų įdarą sėklos ir kondensuotas pienas ... Ir tai yra skanu!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Vanilinas
    1 šaukštas
  • Sausos mielės
    1 valgomasis šaukštas
  • Kondensuotas pienas
    60 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sudėkite sausas mieles į tinkamą dubenį. Jei reikia, išminkykite juos rankomis ir supilkite pusę puodelio šilto pieno ir įpilkite valgomą...
    1. Sudėkite sausas mieles į tinkamą dubenį. Jei reikia, išminkykite juos rankomis ir supilkite pusę puodelio šilto pieno ir įpilkite valgomą šaukštą cukraus. Lengvai išmaišykite ir palikite 10 minučių.
  • Tada kiaušinius išmušame į gilų puodelį, supilame pieną ir išplakame ingredientus mikseriu arba šluotele.
    2. Tada kiaušinius išmušame į gilų puodelį, supilame pieną ir išplakame ingredientus mikseriu arba šluotele.
  • Reklama
  • Tada suberkite cukrų ir plakite toliau.
    3. Tada suberkite cukrų ir plakite toliau.
  • Supilkite aliejų, įpilkite grietinės, vanilino.
    4. Supilkite aliejų, įpilkite grietinės, vanilino.
  • Reklama
  • Įpilkite mielių mišinio.
    5. Įpilkite mielių mišinio.
  • Suberkite vieną puodelį miltų, išplakite, tada uždenkite rankšluosčiu ir palikite tešlai pastovėti kambario temperatūroje apie valandą.
    6. Suberkite vieną puodelį miltų, išplakite, tada uždenkite rankšluosčiu ir palikite tešlai pastovėti kambario temperatūroje apie valandą.
  • Reklama
  • Tada minkykite tešlą mikseriu arba rankomis. Į gatavą mišinį palaipsniui suberkite visus miltus ir minkykite, kol tešla taps elastinga.
    7. Tada minkykite tešlą mikseriu arba rankomis. Į gatavą mišinį palaipsniui suberkite visus miltus ir minkykite, kol tešla taps elastinga.
  • Tada leiskite tešlai pakilti (apie valandą).
    8. Tada leiskite tešlai pakilti (apie valandą).
  • Reklama
  • Po to iš tešlos suformuojame 50 vienodų gabalėlių.
    9. Po to iš tešlos suformuojame 50 vienodų gabalėlių.
  • Beje. Man reikia paruošti įdarą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite nuplautas aguonas, kondensuotą pieną ir 1/4 puodelio cukraus. Viską i...
    10. Beje. Man reikia paruošti įdarą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite nuplautas aguonas, kondensuotą pieną ir 1/4 puodelio cukraus. Viską išmaišyti ir tada šaukšteliu ant tešlos paskleisti įdarą.
  • Reklama
  • Aliejumi pateptomis rankomis formuokite tešlą. Tačiau per daug nepersistenkite su aliejumi, kitaip spurgos nesulips. Taigi, uždengiame įd...
    11. Aliejumi pateptomis rankomis formuokite tešlą. Tačiau per daug nepersistenkite su aliejumi, kitaip spurgos nesulips. Taigi, uždengiame įdarą ir iš tešlos suformuojame gražų apvalų ir lygų rutulį.
  • Rusiškos spurgos kepamos giliai arba dideliame kiekyje aliejaus iš visų pusių. Spurgos turi būti gražios rudos spalvos.
    12. Rusiškos spurgos kepamos giliai arba dideliame kiekyje aliejaus iš visų pusių. Spurgos turi būti gražios rudos spalvos.
  • Kepimo procesas atrodo taip!
    13. Kepimo procesas atrodo taip!
  • Reklama
  • Skanaus!
    14. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai