Žalioji sriuba su rūgštynėmis

Žalioji sriuba su rūgštynėmis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Žaliosios sriubos su rūgštynėmis ir kalendra receptas - neįtikėtinai skani ir sveika sriuba. Žalioji sriuba su rūgštynėmis gaunasi neįtikėtinai aromatinga ir vidutiniškai aštri. Sriubos užpilas – tai įvairių skonių ir vitaminų puokštė. Todėl sriuba gaunasi sodri naudingų savybių ir skonio atspalvių. Žalioji sriuba paruošiama per 25–35 minutes, soti ir teikia estetinį malonumą.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rūgštynės
    200 gramų
  • Saliero stiebas
    2 vnt
  • Kalendra
    150 gramų
  • Mėta
    50 gramų
  • Žalioji aitrioji paprika
    2/3 vnt
  • Bulvės
    2 vnt
  • Ryžiai
    1/3 stiklinės
  • Sėklos
    2 žiupsneliai
  • Imbiero šaknis
    20 gramų
  • Citrinų sultys
    2 šaukštai
  • Kalendra
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Alyvuogių aliejus
    3 šaukštai
  • Vanduo
    2 litrai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime visus sriubai reikalingus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite daržoves, nulupkite bulves ir nuplaukite ryžius.
    1. Paruoškime visus sriubai reikalingus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite daržoves, nulupkite bulves ir nuplaukite ryžius.
  • Toliau uždėkite puodą vandens ant vidutinės ugnies, užvirinkite ir sudėkite nuplautus ryžius bei kubeliais pjaustytas bulves. Po 5–7 minu...
    2. Toliau uždėkite puodą vandens ant vidutinės ugnies, užvirinkite ir sudėkite nuplautus ryžius bei kubeliais pjaustytas bulves. Po 5–7 minučių sudėkite smulkiai supjaustytą salierą ir druską!
  • Reklama
  • Kol daržovės verda, pasigaminkime gardų padažą. Tam trintuvu sumalkite ir sumaišykite šiuos ingredientus: kalendrą, mėtą, aitriąją paprik...
    3. Kol daržovės verda, pasigaminkime gardų padažą. Tam trintuvu sumalkite ir sumaišykite šiuos ingredientus: kalendrą, mėtą, aitriąją papriką, imbierą, kalendrą, citrinos sultis, pusę arbatinio šaukštelio druskos ir šiek tiek vandens.
  • Ingredientai turėtų sudaryti homogeninę masę.
    4. Ingredientai turėtų sudaryti homogeninę masę.
  • Reklama
  • Gautą padažą supilkite į puodą daržovėmis ir ryžiais.
    5. Gautą padažą supilkite į puodą daržovėmis ir ryžiais.
  • Tada smulkiai supjaustome rūgštynes. Sriubai paruošti naudojame tik rūgštynių lapus.
    6. Tada smulkiai supjaustome rūgštynes. Sriubai paruošti naudojame tik rūgštynių lapus.
  • Reklama
  • Į sriubą įpylus padažo, įberkite smulkintų rūgštynių, sėklų ir įpilkite alyvuogių aliejaus.
    7. Į sriubą įpylus padažo, įberkite smulkintų rūgštynių, sėklų ir įpilkite alyvuogių aliejaus.
  • Ir leiskite sriubai virti apie 5 minutes ant silpnos ugnies.
    8. Ir leiskite sriubai virti apie 5 minutes ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Patiekite sriubą su grietine arba tarkuotu sūriu. Skanaus!
    9. Patiekite sriubą su grietine arba tarkuotu sūriu. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai