Žalioji sriuba su rūgštynėmis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Žaliosios sriubos su rūgštynėmis ir kalendra receptas - neįtikėtinai skani ir sveika sriuba. Žalioji sriuba su rūgštynėmis gaunasi neįtikėtinai aromatinga ir vidutiniškai aštri. Sriubos užpilas – tai įvairių skonių ir vitaminų puokštė. Todėl sriuba gaunasi sodri naudingų savybių ir skonio atspalvių. Žalioji sriuba paruošiama per 25–35 minutes, soti ir teikia estetinį malonumą.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rūgštynės200 gramų
-
Saliero stiebas2 vnt
-
Kalendra150 gramų
-
Mėta50 gramų
-
Žalioji aitrioji paprika2/3 vnt
-
Bulvės2 vnt
-
Ryžiai1/3 stiklinės
-
Sėklos2 žiupsneliai
-
Imbiero šaknis20 gramų
-
Citrinų sultys2 šaukštai
-
Kalendra2 arbatiniai šaukšteliai
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštai
-
Vanduo2 litrai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime visus sriubai reikalingus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite daržoves, nulupkite bulves ir nuplaukite ryžius.
-
2. Toliau uždėkite puodą vandens ant vidutinės ugnies, užvirinkite ir sudėkite nuplautus ryžius bei kubeliais pjaustytas bulves. Po 5–7 minučių sudėkite smulkiai supjaustytą salierą ir druską!
-
Reklama
-
3. Kol daržovės verda, pasigaminkime gardų padažą. Tam trintuvu sumalkite ir sumaišykite šiuos ingredientus: kalendrą, mėtą, aitriąją papriką, imbierą, kalendrą, citrinos sultis, pusę arbatinio šaukštelio druskos ir šiek tiek vandens.
-
4. Ingredientai turėtų sudaryti homogeninę masę.
-
Reklama
-
5. Gautą padažą supilkite į puodą daržovėmis ir ryžiais.
-
6. Tada smulkiai supjaustome rūgštynes. Sriubai paruošti naudojame tik rūgštynių lapus.
-
Reklama
-
7. Į sriubą įpylus padažo, įberkite smulkintų rūgštynių, sėklų ir įpilkite alyvuogių aliejaus.
-
8. Ir leiskite sriubai virti apie 5 minutes ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
9. Patiekite sriubą su grietine arba tarkuotu sūriu. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama