Riestainiai su malta mėsa keptuvėje

Riestainiai su malta mėsa keptuvėje

3.6 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Riestainai su malta mėsa keptuvėje – originalus užkandis šventiniam stalui. Jis ruošiamas iš turimų produktų ir visada bus tinkamas prie stalo. Riestainius su malta mėsa galima labai lengvai ir greitai apkepti keptuvėje. Šiam receptui naudokite nesaldžius riestainius be vanilės. Galite naudoti maltą vištieną, ji greitai iškepa. Rezultatas bus neįprastas ir originalus patiekalas tiek šeimos šventei, tiek šventiniam renginiui.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Riestainiai
    200 gramų (nesaldūs)
  • Malta mėsa
    150 gramų (vištiena)
  • Svogūnai
    50 gramų
  • Pienas
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt (didelis)
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Nesaldžius riestainius 10 minučių užpilkite pienu, jie suminkštės ir taps minkštesni.
    2. Nesaldžius riestainius 10 minučių užpilkite pienu, jie suminkštės ir taps minkštesni.
  • Reklama
  • Vištienos faršą sumaišykite su kubeliais pjaustytu svogūnu. Įberiame druskos, pipirų, išmaišome įdarą.
    3. Vištienos faršą sumaišykite su kubeliais pjaustytu svogūnu. Įberiame druskos, pipirų, išmaišome įdarą.
  • Užpildykite riestainius malta mėsa.
    4. Užpildykite riestainius malta mėsa.
  • Reklama
  • Riestainius panardinkite į išplaktą kiaušinį.
    5. Riestainius panardinkite į išplaktą kiaušinį.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite riestainius.
    6. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite riestainius.
  • Reklama
  • Riestainius apkepkite iš abiejų pusių po 3-4 minutes, gausis aukso rudos spalvos plutelė.
    7. Riestainius apkepkite iš abiejų pusių po 3-4 minutes, gausis aukso rudos spalvos plutelė.
  • Patiekite gatavą patiekalą karštą. Skanaus!
    8. Patiekite gatavą patiekalą karštą. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai