Riestainiai su malta mėsa keptuvėje
3.6 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Riestainai su malta mėsa keptuvėje – originalus užkandis šventiniam stalui. Jis ruošiamas iš turimų produktų ir visada bus tinkamas prie stalo. Riestainius su malta mėsa galima labai lengvai ir greitai apkepti keptuvėje. Šiam receptui naudokite nesaldžius riestainius be vanilės. Galite naudoti maltą vištieną, ji greitai iškepa. Rezultatas bus neįprastas ir originalus patiekalas tiek šeimos šventei, tiek šventiniam renginiui.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Riestainiai200 gramų (nesaldūs)
-
Malta mėsa150 gramų (vištiena)
-
Svogūnai50 gramų
-
Pienas200 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt (didelis)
-
Aliejus2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Nesaldžius riestainius 10 minučių užpilkite pienu, jie suminkštės ir taps minkštesni.
-
Reklama
-
3. Vištienos faršą sumaišykite su kubeliais pjaustytu svogūnu. Įberiame druskos, pipirų, išmaišome įdarą.
-
4. Užpildykite riestainius malta mėsa.
-
Reklama
-
5. Riestainius panardinkite į išplaktą kiaušinį.
-
6. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite riestainius.
-
Reklama
-
7. Riestainius apkepkite iš abiejų pusių po 3-4 minutes, gausis aukso rudos spalvos plutelė.
-
8. Patiekite gatavą patiekalą karštą. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama