Ridikėlių salotos su kepta mėsa

Ridikėlių salotos su kepta mėsa

3 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Skanios, sočios, vidutiniškai aštrios salotos pietums ar šventiniam stalui. O ridikėlių ir keptos mėsos derinys sukuria tobulą derinį. Atkreipkite dėmesį! Gaminimui galite naudoti ne tik žalią ridikėlį, bet ir juodą ar daikoną. Salotoms tinka ne tik kiauliena, bet ir jautiena, aviena, vištiena. Tik nepamirškite, kad kepimo laikas tiesiogiai priklausys nuo mėsos gabalo tipo ir storio. Jei svogūnai nėra saldūs, prieš dedant į salotas, juos reikia užpilti verdančiu vandeniu ir leisti vandeniui visiškai nuvarvėti. Salotas galima patiekti iš karto, bet geriausia bent pusvalandžiui dėti į šaldytuvą.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    200 gramų
  • Ridikėliai
    150 gramų
  • Raudonasis svogūnas
    60 gramų (saldus)
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Agurkas
    1 vnt (šviežias)
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Majonezas
    2 šaukštai
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas (bekvapis ir beskonis)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Kruopščiai nuplaukite daržoves ir nusausinkite.
    1. Paruoškite ingredientus. Kruopščiai nuplaukite daržoves ir nusausinkite.
  • Mėsą nuplaukite, aš turiu kiaulieną, nusausinkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Pagardinkite kiaulieną trupučiu druskos, pipirų ...
    2. Mėsą nuplaukite, aš turiu kiaulieną, nusausinkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Pagardinkite kiaulieną trupučiu druskos, pipirų ir dėkite į keptuvę su karštu augaliniu aliejumi. Kepkite mėsą iki auksinės rudos spalvos, maždaug 5–7 minutes, kol iškeps. Iškeptą mėsą perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad atvėstų ir nuvarvėtų aliejus.
  • Reklama
  • Ridikėlius nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite korėjietiška morkų tarka. Ridikėlius sudėkite į puodelį ir užpilkite šaltu vandeniu 10-1...
    3. Ridikėlius nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite korėjietiška morkų tarka. Ridikėlius sudėkite į puodelį ir užpilkite šaltu vandeniu 10-15 minučių. Po kurio laiko ridikėlius suberkite į sietelį, leiskite vandeniui nutekėti, o tada išspauskite likusį vandenį.
  • Šviežius agurkus supjaustykite vidutinėmis juostelėmis, o raudonąjį svogūną - pusžiedžiais. Sudėkite daržoves į salotų dubenį.
    4. Šviežius agurkus supjaustykite vidutinėmis juostelėmis, o raudonąjį svogūną - pusžiedžiais. Sudėkite daržoves į salotų dubenį.
  • Reklama
  • Į salotų dubenį su daržovėmis suberkite paruoštus ridikėlius ir smulkiai supjaustytus žalumynus.
    5. Į salotų dubenį su daržovėmis suberkite paruoštus ridikėlius ir smulkiai supjaustytus žalumynus.
  • Į salotas sudėkite keptą mėsą.
    6. Į salotas sudėkite keptą mėsą.
  • Reklama
  • Susmulkinkite kiaušinius ir sudėkite į salotų dubenį. Pagardinkite salotas majonezu, pasūdykite ir išmaišykite.
    7. Susmulkinkite kiaušinius ir sudėkite į salotų dubenį. Pagardinkite salotas majonezu, pasūdykite ir išmaišykite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai