Raudonųjų kopūstų salotos
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Raudonųjų kopūstų salotos yra mano mėgstamiausios salotos, kurias galima paruošti akimirksniu ir kurios puikiai tinka greitai ir lengvai pavalgyti. Man asmeniškai raudonojo kopūsto skonis patinka net labiau nei baltojo kopūsto. Raudonieji kopūstai puikiai tinka lengvoms salotoms gaminti. Raudonųjų kopūstų salotos puikiai tiks kaip lengvas ir greitas užkandis (ypač vasarą, kai nesinori nieko riebaus), taip pat garnyras prie kotletų, karbonadų ir kitų mėsos ar žuvies patiekalų. Raudonųjų kopūstų salotas pasigaminti labai paprasta, todėl būtinai išbandykite. Ne tik skaniai pavalgysite, bet ir pagerinsite savo sveikatą.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Raudonasis kopūstas1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Petražolės2~3 šakelės
-
Druska, cukrus, juodieji pipiraipagal skonį
-
Maistinis actaspagal skonį
-
Aliejuspagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Druskos, pipirų, įberkite šiek tiek cukraus ir užpilkite actu (apie 3-4 v.š.). Supilkite šiek tiek verdančio vandens ir palikite porą minučių pasimarinuoti.
-
Reklama
-
3. Kopūstą nuplaukite, nuimkite viršutinius lapus ir stiebus. Smulkiai supjaustykite kopūstą, įberkite šiek tiek druskos ir cukraus, tada kopūstą šiek tiek sutrinkite rankomis, kad suminkštėtų.
-
4. Salotų dubenyje sumaišykite marinuotus svogūnus (su nedideliu kiekiu marinato), susmulkintą kopūstą ir smulkintus žalumynus. Užpildykite nedideliu kiekiu aliejaus.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama