Raudonųjų kopūstų balandėliai

Raudonųjų kopūstų balandėliai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei mėgstate neįprastus kulinarinius eksperimentus, išbandykite raudonųjų kopūstų balandėlius. Patiekalas gardus ir sodrios spalvos. Būtinai pagardinkite balandėlius grietine. Išbandykite! Raudonųjų kopūstų lapai yra tankesni nei baltagūžių ir verda ilgiau, todėl nereikia iš anksto virti maltos mėsos ir ryžių. Paruošti balandėliai turi šiek tiek kitokį skonį nei įprasti balandėliai, o spalva tikrai įdomi. Peiliu nupjaukite kietas kopūstų lapų dalis. Į puodą įpilkite daug verdančio vandens, nes ryžiai virimo metu sugers didžiąją dalį vandens.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Raudonieji kopūstai
    1 vnt
  • Mėsa
    400 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Ryžiai
    0,5 stiklinės
  • Druska
    2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai
    2 žiupsneliai
  • Lauro lapas
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Nupjaukite kopūsto kotą ir įdėkite galvą į puodą su vandeniu. Blanširuokite 5–7 minutes.
    2. Nupjaukite kopūsto kotą ir įdėkite galvą į puodą su vandeniu. Blanširuokite 5–7 minutes.
  • Reklama
  • Mėsą, svogūną ir morkas sumalkite.
    3. Mėsą, svogūną ir morkas sumalkite.
  • Į maltą mėsą suberkite ryžius, druską ir pipirus.
    4. Į maltą mėsą suberkite ryžius, druską ir pipirus.
  • Reklama
  • Į kopūstų lapus įdarykite įdarą ir suvyniokite juos.
    5. Į kopūstų lapus įdarykite įdarą ir suvyniokite juos.
  • Balandėlius sudėkite į puodą. Užpilkite juos verdančiu vandeniu, visiškai apsemdami. Virkite uždengę ant silpnos ugnies.
    6. Balandėlius sudėkite į puodą. Užpilkite juos verdančiu vandeniu, visiškai apsemdami. Virkite uždengę ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Įdėkite lauro lapą skoniui. Virkite 40–45 minutes.
    7. Įdėkite lauro lapą skoniui. Virkite 40–45 minutes.
  • Balandėlius patiekite su grietine. Skanaus!
    8. Balandėlius patiekite su grietine. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai