Raudonųjų kopūstų balandėliai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei mėgstate neįprastus kulinarinius eksperimentus, išbandykite raudonųjų kopūstų balandėlius. Patiekalas gardus ir sodrios spalvos. Būtinai pagardinkite balandėlius grietine. Išbandykite! Raudonųjų kopūstų lapai yra tankesni nei baltagūžių ir verda ilgiau, todėl nereikia iš anksto virti maltos mėsos ir ryžių. Paruošti balandėliai turi šiek tiek kitokį skonį nei įprasti balandėliai, o spalva tikrai įdomi. Peiliu nupjaukite kietas kopūstų lapų dalis. Į puodą įpilkite daug verdančio vandens, nes ryžiai virimo metu sugers didžiąją dalį vandens.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Raudonieji kopūstai1 vnt
-
Mėsa400 gramų
-
Svogūnas1 vnt
-
Morka1 vnt
-
Ryžiai0,5 stiklinės
-
Druska2 žiupsneliai
-
Juodieji pipirai2 žiupsneliai
-
Lauro lapas1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Nupjaukite kopūsto kotą ir įdėkite galvą į puodą su vandeniu. Blanširuokite 5–7 minutes.
-
Reklama
-
3. Mėsą, svogūną ir morkas sumalkite.
-
4. Į maltą mėsą suberkite ryžius, druską ir pipirus.
-
Reklama
-
5. Į kopūstų lapus įdarykite įdarą ir suvyniokite juos.
-
6. Balandėlius sudėkite į puodą. Užpilkite juos verdančiu vandeniu, visiškai apsemdami. Virkite uždengę ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
7. Įdėkite lauro lapą skoniui. Virkite 40–45 minutes.
-
8. Balandėlius patiekite su grietine. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama