Raudonieji barščiai

Raudonieji barščiai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šį legendinį patiekalą žino ir mėgsta daugelis! Nedaugelis gali atsispirti jo nuostabiam skoniui ir neprilygstamam aromatui. Siūlau jums savo klasikinių ukrainietiškų barščių gaminimo variantą! Štai klasikinis barščių gaminimo receptas. Ukrainietiški barščiai visada buvo mėgstamas paprastų žmonių patiekalas, taip pat buvo gana populiarus tarp aukštesniųjų klasių žmonių. Yra daug barščių gaminimo paslapčių, vieną iš jų aprašiau žemiau. Norint pasiekti ryškią, gražią ir sodrią barščių spalvą, reikia įpilti vieną šaukštą citrinos sulčių (prieš burokėlių terminį apdorojimą).

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos šonkauliukai
    300 gramų
  • Baltasis kopūstas
    1/2 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Bulvės
    4 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Burokėliai
    2 vnt
  • Citrina
    1 vnt
  • Saulėgrąžų aliejus
    100 mililitrų
  • Juodieji pipirai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
  • Petražolės
    pagal skonį
  • Grietinė
    1 šaukštas
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Gvazdikas
    3 vnt
  • Lauro lapas
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulienos šonkaulius nuplaukite ir supjaustykite porcijomis. Daržoves taip pat nuplauname. Morkas supjaustykite žiedais, nulupkite svogū...
    1. Kiaulienos šonkaulius nuplaukite ir supjaustykite porcijomis. Daržoves taip pat nuplauname. Morkas supjaustykite žiedais, nulupkite svogūną ir įsmeikite į jį gvazdikėlius.
  • Visus sultinio ingredientus sudėkite į puodą (4 l) ir užpilkite šaltu vandeniu. Virkite sultinį 2 valandas ant silpnos ugnies (nugriebkit...
    2. Visus sultinio ingredientus sudėkite į puodą (4 l) ir užpilkite šaltu vandeniu. Virkite sultinį 2 valandas ant silpnos ugnies (nugriebkite putas). Po valandos įberkite druskos.
  • Reklama
  • Po pusantros valandos iš sultinio išimkite svogūną, morką, mėsą ir žoleles.
    3. Po pusantros valandos iš sultinio išimkite svogūną, morką, mėsą ir žoleles.
  • Nulupkite 2 svogūnus, morkas ir 2 burokėlius.
    4. Nulupkite 2 svogūnus, morkas ir 2 burokėlius.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
    5. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
  • Burokėlius ir morkas sutarkuokite stambia tarka.
    6. Burokėlius ir morkas sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Jame pakepinkite svogūną, tada suberkite burokėlius ir morkas. Viską troškinkite po dangčiu 20-25 ...
    7. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Jame pakepinkite svogūną, tada suberkite burokėlius ir morkas. Viską troškinkite po dangčiu 20-25 minutes. Kai daržovės suminkštės, supilkite pomidorų pastą ir 1 a.š. citrinos sulčių. Troškinkite dar 5 minutes.
  • Nuplaukite ir nulupkite bulves ir kopūstus.
    8. Nuplaukite ir nulupkite bulves ir kopūstus.
  • Reklama
  • Bulves supjaustykite kubeliais, o kopūstą - juostelėmis.
    9. Bulves supjaustykite kubeliais, o kopūstą - juostelėmis.
  • Mėsos sultinį užvirinkite, sudėkite mėsą (be kaulų), bulves ir kopūstus. Virkite 20 minučių, kol bulvės bus paruoštos.
    10. Mėsos sultinį užvirinkite, sudėkite mėsą (be kaulų), bulves ir kopūstus. Virkite 20 minučių, kol bulvės bus paruoštos.
  • Reklama
  • Į puodą sudėkite keptas daržoves. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
    11. Į puodą sudėkite keptas daržoves. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir leiskite barščiams užvirti. Nukelkite nuo ugnies ir palikite 8-10 minučių. Patiekite su grietine.
    12. Suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir leiskite barščiams užvirti. Nukelkite nuo ugnies ir palikite 8-10 minučių. Patiekite su grietine.
  • Gero apetito!
    13. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai