Pyragėliai su obuolių įdaru

Pyragėliai su obuolių įdaru

4.3 (3 įvertinimai)

20 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Užuot gaminus įprastus obuolių pyragus, siūlau juos gaminti kiek kitaip. Gausite skanių ir rausvų pyragėlių su mėgstamu įdaru. Aš jums papasakosiu, kaip kepti pyragėlius su obuolių įdaru. Pyragėlius galima valgyti karštus, aš taip mėgstu, o atvėsusius pakaitinu mikrobangų krosnelėje. Į obuolių įdarą galite dėti bet kokių prieskonių.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    6~8 vnt
  • Pienas
    3/4 stiklinės
  • Miltai
    2 stiklinės
  • Sviestas
    10 šaukštai
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Cinamonas
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Vanduo
    2 šaukštai
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Krakmolas
    4 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Obuolius nuplaukite, pašalinkite žieveles ir sėklas.
    1. Obuolius nuplaukite, pašalinkite žieveles ir sėklas.
  • Obuolius supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį.
    2. Obuolius supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Į obuolius suberkite krakmolą, cinamoną, cukrų ir 4 šaukštus sviesto.
    3. Į obuolius suberkite krakmolą, cinamoną, cukrų ir 4 šaukštus sviesto.
  • Gerai išmaišykite ir 5 minutes kaitinkite mikrobangų krosnelėje, tada vėl išmaišykite, pakartokite dar 2 kartus.
    4. Gerai išmaišykite ir 5 minutes kaitinkite mikrobangų krosnelėje, tada vėl išmaišykite, pakartokite dar 2 kartus.
  • Reklama
  • Virtuvinio kombaino dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir 6 šaukštus sviesto.
    5. Virtuvinio kombaino dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir 6 šaukštus sviesto.
  • Supilkite pieną ir maišykite tešlą iki vientisos konsistencijos.
    6. Supilkite pieną ir maišykite tešlą iki vientisos konsistencijos.
  • Reklama
  • Tešlą dėkite ant stalviršio, pabarstykite miltais.
    7. Tešlą dėkite ant stalviršio, pabarstykite miltais.
  • Tešlą iškočiokite į maždaug 1 cm storio sluoksnį. Stikline išspauskite apvalias formas.
    8. Tešlą iškočiokite į maždaug 1 cm storio sluoksnį. Stikline išspauskite apvalias formas.
  • Reklama
  • Dar kartą iškočiokite kiekvieną apskritimą.
    9. Dar kartą iškočiokite kiekvieną apskritimą.
  • Ant kiekvieno apskritimo dėkite po truputį įdaro (1-2 šaukštus).
    10. Ant kiekvieno apskritimo dėkite po truputį įdaro (1-2 šaukštus).
  • Reklama
  • Kiaušinį sumaišykite su vandeniu ir ištepkite kraštus, užlenkite tešlą taip, kad įdaras būtų viduje.
    11. Kiaušinį sumaišykite su vandeniu ir ištepkite kraštus, užlenkite tešlą taip, kad įdaras būtų viduje.
  • Pyragėlius dėkite ant kepimo skardos, pabarstytos miltais.
    12. Pyragėlius dėkite ant kepimo skardos, pabarstytos miltais.
  • Pyragėlius kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.
    13. Pyragėlius kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai