Pyragėliai su obuolių įdaru
4.3 (3 įvertinimai)
20 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Užuot gaminus įprastus obuolių pyragus, siūlau juos gaminti kiek kitaip. Gausite skanių ir rausvų pyragėlių su mėgstamu įdaru. Aš jums papasakosiu, kaip kepti pyragėlius su obuolių įdaru. Pyragėlius galima valgyti karštus, aš taip mėgstu, o atvėsusius pakaitinu mikrobangų krosnelėje. Į obuolių įdarą galite dėti bet kokių prieskonių.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Obuoliai6~8 vnt
-
Pienas3/4 stiklinės
-
Miltai2 stiklinės
-
Sviestas10 šaukštai
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Cinamonas0.5 arbatinio šaukštelio
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 stiklinė
-
Vanduo2 šaukštai
-
Kepimo milteliai2 arbatiniai šaukšteliai
-
Krakmolas4 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Obuolius nuplaukite, pašalinkite žieveles ir sėklas.
-
2. Obuolius supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Į obuolius suberkite krakmolą, cinamoną, cukrų ir 4 šaukštus sviesto.
-
4. Gerai išmaišykite ir 5 minutes kaitinkite mikrobangų krosnelėje, tada vėl išmaišykite, pakartokite dar 2 kartus.
-
Reklama
-
5. Virtuvinio kombaino dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir 6 šaukštus sviesto.
-
6. Supilkite pieną ir maišykite tešlą iki vientisos konsistencijos.
-
Reklama
-
7. Tešlą dėkite ant stalviršio, pabarstykite miltais.
-
8. Tešlą iškočiokite į maždaug 1 cm storio sluoksnį. Stikline išspauskite apvalias formas.
-
Reklama
-
9. Dar kartą iškočiokite kiekvieną apskritimą.
-
10. Ant kiekvieno apskritimo dėkite po truputį įdaro (1-2 šaukštus).
-
Reklama
-
11. Kiaušinį sumaišykite su vandeniu ir ištepkite kraštus, užlenkite tešlą taip, kad įdaras būtų viduje.
-
12. Pyragėlius dėkite ant kepimo skardos, pabarstytos miltais.
-
13. Pyragėlius kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama