Pyragėliai su mėsa

Pyragėliai su mėsa

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mėsos pyragėliai yra skanūs. Aš nepažįstu žmonių, kurie nemėgtų pyragėlių, o mėsą mėgsta beveik visi. Kepkite juos savaitgaliais, nes mielinė tešla nemėgsta būti skubinama. Kepti mėsos pyragėlius yra ir paprasta. Minkoma ne per kietai, kuo puresnė tešla, tuo pyragėliai skanesni. Kadangi tešla mielinė, reikia leisti jai šiek tiek paaugti ir vėl suminkyti.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    500 mililitrų
  • Ghi sviestas
    3 šaukštai
  • Cukrus
    50 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai
    4 stiklinės
  • Svogūnai
    1 Taurė (įdarui)
  • Faršas
    700 gramų (įdaras)
  • Kiaušinis
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pieną su cukrumi ir druska užvirinkite, supilkite sviestą. Atvėsinkite iki 40 laipsnių.
    1. Pieną su cukrumi ir druska užvirinkite, supilkite sviestą. Atvėsinkite iki 40 laipsnių.
  • Į pieną sudėkite sutrintas mieles ir palikite 15 minučių, tada suberkite miltus, užminkykite tešlą, palikite pastovėti 40 minučių ir supj...
    2. Į pieną sudėkite sutrintas mieles ir palikite 15 minučių, tada suberkite miltus, užminkykite tešlą, palikite pastovėti 40 minučių ir supjaustykite.
  • Reklama
  • Paruoškite įdarą: susmulkinkite svogūną, pakepinkite iki skaidrumo, suberkite faršą, prieskonius ir kepkite, kol suminkštės.
    3. Paruoškite įdarą: susmulkinkite svogūną, pakepinkite iki skaidrumo, suberkite faršą, prieskonius ir kepkite, kol suminkštės.
  • Ant tešlos blyno dėkite įdarą.
    4. Ant tešlos blyno dėkite įdarą.
  • Reklama
  • Padėkite pyragus ant kepimo skardos ir palikite 30 minučių.
    5. Padėkite pyragus ant kepimo skardos ir palikite 30 minučių.
  • Pyragėlius patepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.
    6. Pyragėlius patepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai