Pyragėliai su mėsa
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Mėsos pyragėliai yra skanūs. Aš nepažįstu žmonių, kurie nemėgtų pyragėlių, o mėsą mėgsta beveik visi. Kepkite juos savaitgaliais, nes mielinė tešla nemėgsta būti skubinama. Kepti mėsos pyragėlius yra ir paprasta. Minkoma ne per kietai, kuo puresnė tešla, tuo pyragėliai skanesni. Kadangi tešla mielinė, reikia leisti jai šiek tiek paaugti ir vėl suminkyti.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas500 mililitrų
-
Ghi sviestas3 šaukštai
-
Cukrus50 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Miltai4 stiklinės
-
Svogūnai1 Taurė (įdarui)
-
Faršas700 gramų (įdaras)
-
Kiaušinis1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pieną su cukrumi ir druska užvirinkite, supilkite sviestą. Atvėsinkite iki 40 laipsnių.
-
2. Į pieną sudėkite sutrintas mieles ir palikite 15 minučių, tada suberkite miltus, užminkykite tešlą, palikite pastovėti 40 minučių ir supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Paruoškite įdarą: susmulkinkite svogūną, pakepinkite iki skaidrumo, suberkite faršą, prieskonius ir kepkite, kol suminkštės.
-
4. Ant tešlos blyno dėkite įdarą.
-
Reklama
-
5. Padėkite pyragus ant kepimo skardos ir palikite 30 minučių.
-
6. Pyragėlius patepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama