Pyragas trys stiklinės su uogiene
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Šeimos arbatos vakarėliui siūlau paruošti paprastą, bet labai skanų pyragą „Trys stiklinės“. Priklausomai nuo uogienės ar džemo, ant stalo turėsite visiškai skirtingus pyragus. Pyragą geriausiai kepti plačioje ir neaukštoje formoje, taip greičiau iškeps. Uogienė arba džemas turi būti vienalytės konsistencijos. Jei uogienėje yra uogų ar vaisių, sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Manų kruopos1 stiklinė
-
Miltai1 stiklinė
-
Cukrus1 stiklinė
-
Kepimo milteliai10 gramų
-
Vanilinis cukrus10 gramų
-
Sviestas150 gramų
-
Džemas150 gramų (tirštas)
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Dubenyje sumaišykite miltus, manų kruopas, druską, kepimo miltelius ir cukrų.
-
Reklama
-
3. Uždenkite formą kepimo popieriumi ir sutepkite augaliniu aliejumi. Supilkite 2/3 sauso mišinio į formą ir išlyginkite. Ant viršaus plonu sluoksniu aptepti uogiene.
-
4. Uogienę apšlakstykite likusiu mišiniu. Ant viršaus paskleiskite plonus sviesto griežinėlius.
-
Reklama
-
5. Formą dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių. Uždenkite pyragą kepimo folija ir kepkite dar 20 minučių. Išimkite pyrago formą iš orkaitės, nuimkite foliją ir visiškai atvėsinkite. Nuimkite kepimo popierių, supjaustykite ir patiekite.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama