Pyragas su uogiene

Pyragas su uogiene

4.1 (9 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Jei neturite laiko ir labai norite skanių kepinių prie arbatos, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Pyragas gaunasi purus, nesausas, per vidurį daug įdaro. Dėl augalinio aliejaus pyragas tampa drėgnas ir labai minkštas, todėl išimkite jį tik visiškai atvėsusį. Įdarui galite naudoti bet kokią tirštą uogienę ar džemą. Jei uogienė šiek tiek rūgštoka, pyrago viršų galite pabarstyti cukraus pudra.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    110 gramų
  • Cukrus
    50 gramų
  • Kepimo milteliai
    16 gramų
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Pienas
    50 mililitrų
  • Aliejus
    50 mililitrų (bekvapis ir beskonis)
  • Uogienė
    8 šaukštai
  • Riešutai
    6 šaukštai (neprivaloma)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų, viską išplakite iki vientisos masės.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų, viską išplakite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Į kiaušinius supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės. Tada supilkite augalinį aliejų ir vėl sumaišykite.
    3. Į kiaušinius supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės. Tada supilkite augalinį aliejų ir vėl sumaišykite.
  • Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite į dubenį su kiaušiniais, pienu ir augaliniu aliejumi. Užmaišykite skystą tešlą be ...
    4. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite į dubenį su kiaušiniais, pienu ir augaliniu aliejumi. Užmaišykite skystą tešlą be gabalėlių.
  • Reklama
  • 18 centimetrų skersmens kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir supilkite pusę tešlos. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 lai...
    5. 18 centimetrų skersmens kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir supilkite pusę tešlos. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių. Per tą laiką tešla pakils ir sustings, o tai leis įdarui nenusėsti į dugną.
  • Užtepkite uogienę, aš naudojau agrastų, lygiu sluoksniu, nesiekdama krašto.
    6. Užtepkite uogienę, aš naudojau agrastų, lygiu sluoksniu, nesiekdama krašto.
  • Reklama
  • Likusią tešlą užpilkite ant uogienės ir išlyginkite. Ant pyrago viršaus pabarstykite kapotų riešutų arba migdolų žiedlapių.
    7. Likusią tešlą užpilkite ant uogienės ir išlyginkite. Ant pyrago viršaus pabarstykite kapotų riešutų arba migdolų žiedlapių.
  • Pašaukite pyragą atgal į orkaitę ir kepkite dar 25 minutes, kol iškeps ir taps auksinės spalvos. Išimkite pyragą ir palikite 5 minutes pa...
    8. Pašaukite pyragą atgal į orkaitę ir kepkite dar 25 minutes, kol iškeps ir taps auksinės spalvos. Išimkite pyragą ir palikite 5 minutes pastovėti, tada išimkite. Jei norite, dar karštą aptepkite šonus ir viršų uogiene. Leiskite pyragui visiškai atvėsti ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.1/5 (9 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai